Haberler

    Ben Affleck'in Batman Olmaması İçin İmza Kampanyaları Sürüyor

    Birden fazla dijital imza kampanyası var ve on binlerce imza toplandı bile.

    Mahmut Saral - - Son yıllarda Christian Bale ve Christopher Nolan'ın da katkılarıyla büyük bir popülarite yakalayan Batman karakteri, önümüzdeki yıllarda yeni projelerle de karşımıza çıkacak. Ne yazık ki an itibarıyla bu projelerde Christian Bale'i izlemeyeceğiz. Daha önce yaptığımız bir haberde, Bale'in yeniden bu karaktere bürünmek için 50 milyon dolar civarında bir para istemiş olabileceğinden söz etmiştik. Daha sonra gelen kesin bilgilerde ise, yeni Batman'i Ben Affleck'in canlandıracağı gösteriyordu. Ben Affleck, oyuncu olmasının yanında hem senarist, hem de yönetmen. Oscar ödülü bile almıştı. Son filmi Argo da gündemi oldukça meşgul etmişti ve daha önce de DareDevil isimli süper kahraman filminde başrol oynamıştı.

    Affleck'in Batman'i canlandıracağının açıklanmasından sonra hayranlar pek de memnun olmadı ve bu rolden Affleck'in bir an evvel çıkarılması istendi. Sosyal medyada konuyla alakalı belki de binlerce sohbet gerçekleşti ve hala da devam ediyor. Bunun dışında, dijital imza kampanyalarına da konu oldu bu durum, hem de birden fazla imza kampanyasına. Biz size bir tanesinin linkini verelim mesela. Şimdiye kadar yaklaşık 90 bin imza toplanmış ve bu sayı daha da artacaktır.. İlgili sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.

    Ne dersiniz? Sizce yeni Batman, Affleck olmamalı mı?

    Biliyorsunuz, daha önce Christian Bale için de birçok eleştiri gelmişti, ama görüldü ki Batman tarihinin belki de en iyi film üçlemesi ortaya çıktı. Ha bir de, Batman serisini bir kenara bırakarak örnek verecek olursak, tarihin ilk sarışın Bond'u olan Daniel Craig, yine Bond serisinin en çok ses getiren ve maddi anlamda başarı sağlayan filmlerine imza atmıştı. O da daha bu role bürünmeden evvel yerden yere vurulmuştu.

    Görüyoruz ki insanların düşünceleri çok da rahat bir şekilde değişebiliyor.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Christopher Nolan Mahmut Saral Ben Affleck Batman Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title