Haberler

    480 Dolara Batman Motosikleti

    Güncelleme:

    Batman filmlerinde kullanılan efsane araçlardan biri olan Batpod, Vietnam da yeniden hayat buldu.

    Batman filmlerinde kullanılan efsane araçlardan biri olan Batpod, Vietnam'da yeniden hayat bulmuş. Üstelik çok daha ucuza.

    Christopher Nolan tarafından yeniden hayata döndürülen Batman serisi, Kara Şövalye Yükseliyor filmiyle yakın zamana kadar gündemin sıcak maddelerinden biriydi. Başta bu Batpod videosuna keşke daha önce rastlasaydık diye düşündük fakat motorun hikayesi de bir hayli ilginç.

    Batman filmlerindeki araçların gerçek hayatta yeniden yaratıldığına şahit olmuştuk. Hatta Batpod'un bile replika versiyonları üretilmişti. Fakat bu modeller genelde oldukça pahalı oluyordu. Bir örnek vermek gerekirse Batpod replikası için istenen fiyat 100,000 dolar civarındaydı. Vietnam'lı Tung Lam ise hayalindeki Batpod'u 480 dolara mal etmeyi başarmış.

    Çıkma diye tabir edebileceğimiz eski demir parçalarından gövdeyi hazırlayan Lan, motor olarak da ucuz bir Suzuki'nin motorunu eklemiş. Dönen egsoz ve farklı direksiyon mekanizması gibi detaylara özen gösteren Tung Lam, Vietnam'lı polislerin de beğenisini kazanmış olsa gerek. Zira bu şekilde trafiğe çıkmasına izin vermişler.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Christopher Nolan Vietnam Batman Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title