Haberler

Tekirdağ Çorlu'da Tarlaya Kaçak Yapılan Barakalar Yıkıldı

Çorlu'da tarlaya kaçak yapılan barakalar yıkıldıTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde tarlaya imar izni olmadan yapılan baraka ve hayvan ahırları belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Çorlu'da tarlaya kaçak yapılan barakalar yıkıldı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde tarlaya imar izni olmadan yapılan baraka ve hayvan ahırları belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Çorlu Belediyesi, Havuzlar Mahallesi'nde 651 ortaklı tarlaya bazı şahısların imar izni olmadan kaçak baraka ve ahırlar yaptığını belirledi. Belediye, yapıların kaçak olduğunu belirterek, sahiplerine 15 gün süre vererek boşaltıp, yıkmalarını istedi. Ancak belirtilen süre içinde 5 baraka ve ahırın yıkılmaması üzerine, belediye zabıta ekipleri polis eşliğinde bölgeye gitti. Ekipler, iş makinelere ile boşaltılan baraka ve ahırları yıktı.

Baraka sahiplerinden Hasan Sevinci, binaları yaparken belediyenin kendilerini uyarmadığını öne sürerek, "Ben 2 yıl önce burayı yaptım.Belediye gelip hiç bakmadı. Burayı televizyonlara ilan verilip satıldı ve bende 140 bin lira ya aldım" dedi. Çorlu Belediyesi'nin imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, yerlerin tarla vasfında olduğunu belirterek, o yüzden ahır ve barakalar yıkıldığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title