Haberler

Turgutluspor Kafilesinden Anlamlı Ziyaret

Güncelleme:

Turgutluspor kafilesi, onursal başkanları Serhat Orhan'ı sahibi olduğu Orka Tarım'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza sonucu ayak tarak kemiğini kırmıştı. Bugün Turgutluspor kafilesi onursal başkanları Serhat Orhan'ı sahibi olduğu Orka Tarım'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini bildirdiler.

Ziyaret Turgutluspor 2. Başkanı İbrahim Başçı, Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, Turgutluspor takım kaptanı Raşit Sevindir, oyunculardan Şevket Güngör, Koray Karagözoğlu, Özkan Serbest, Ömer Kaplan, Süleyman Küçük, Youssef Yeşilmen ve İsmail Köse katıldı. Oyuncular Serhat Orhan'a acil şifalar dilerken, Serhat Orhan'ın Pazar günü Fethiyespor karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayacağı ifade edildi.

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, ziyaretten dolayı herkese teşekkür ederek, "Bu anlamlı ziyaret için herkese teşekkür ederim. Pazar günü takımımla ve oyuncularımla bir arada olacağım. Turgutluspor potansiyelli bir takım olduğu son 8 haftada ortaya koyduğu performansla ispatladı. Seneye Allah'ın izni ile 4-5 oyuncu takviyesi ile özlemini duyduğumuzu PTT 1.lige çıkacağız. Takımımız iyi oyunculardan kurulu ama talihsiz dönemler yaşadık, Fethiyespor karşısında kazanarak son 3 haftaya daha rahat girmek istiyoruz. Beni unutmayıp acil şifalar dilemek için yanıma gelen oyuncularımıza, teknik adamımıza ve yöneticimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burhanettin Basatemur Koray Karagözoğlu Serhat Orhan Turgutluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title