Haberler

Trabzonspor'da Henrique İyi Başladı

Geçen sezon lig boyunca 4 gol kaydeden ve zaman zaman eleştiriler alan Brezilyalı oyuncu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta aynı gol sayısına ulaşmayı başardı

SELÇUK KILIÇ - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0 yenen Trabzonspor'un golünü kaydeden Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Belçika'nın Westerlo takımında 18 gol atarak "gol krallığı" yarışını 3'üncü sırada tamamladıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan 2011-2012 sezonunu 2 gol, geçen sezonu da 4 gol ile tamamlayarak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı oyuncu, bu sezona ise UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla iyi bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor'da  eleştiriler alan bordo-mavili futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta 4 gol atarak, geçen sezon lig boyunca attığı kadar gol kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Derry City maçlarında 3 gol kaydeden Henrique, Dinamo Minsk maçında da 1 gol atarak gollerine devam etti. Henrique, forvet transferi arayışları yapılan bordo-mavili takımda formda olduğunu da gösterdi. - Brestskaya Voblasts'

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title