Haberler

Selçuk İnan, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, "kural dışı hareketi" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

"KURAL DIŞI" HAREKET

TFF'den yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçında rakibine yaptığı "kural dışı hareketi" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya gönderildi.

PFDK'YA GÖNDERİLDİ

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftada oynanan maçlarda kırmızı kart gören Kasımpaşalı futbolcu Veysel Sarı, Çaykur Rizesporlu futbolcu Ludovic Sylvestre, Akhisar Belediyespor'un futbolcusu Douglas Ferreira da PFDK'ya sevk edildi.

Ayrıca, Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor ve Çaykur Rizespor'un, PTT 1. Lig ekiplerinden ise Boluspor, Giresunspor ve Samsunspor'un da PFDK'ya sevkine karar verildi.

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Selçuk İnan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Fenerli:

Selçuk ucuz Kurtulmuş az kalsın. ..

8
3
yanıtYanıtla
FB GÜNEYDOĞU:

SELÇUK YAVRU SENİDE TAKIMIN GİBİ BENZETTİLER HERHALDE

3
6
yanıtYanıtla
MAHMUTAdınızı Yazın:

BÖYLE HAKEMLERLE LİG BİTMEZ. DÜDÜĞÜ BAŞTAN ÇALMADI HAKEM.

6
2
yanıtYanıtla
diss:

ferrari lugano olayında fenere penaltı verilmişti burda en azından faul geseye verildi

yanıt0
yanıt3
Gsli Mobil-ANDROID:

kurtulup gollük pas verse ...hakem avantajı oynatmadı golümüzü yedi diycektik....hakem avantaj için bekledi ....bahane aramayın ...

1
6
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Hakemin Allah belasını versin. Zamanında faül çalmazsan oyuncular kendi işlerini görürler. Kart doğru ama Selçuk'u o hale getiren hakemi neden cezalandırıyoruz

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

titaya ödül. . hakeme gözlük. . . .

2
0
yanıtYanıtla
YAMAN:

gs kaptanıysan extra sabırlı olacaksın. 5 maç verin

1
1
yanıtYanıtla
gs:

artık galatasaraydan ayrılsa iyi olur oynayamıyor umut , burak , selcuk defolun lan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title