Haberler

Roman Abramovich, Göztepe'yi satın aldı mı? İzmir ekibinden resmi açıklama geldi

Güncelleme:

Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İzmir ekibinin başkan vekili Talat Papatya, kulübün Rus oligarka devredildiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, kulübün Rus iş adamı Roman Abramovich'e devredildiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

Roman Abramovich, Göztepe'yi satın aldı mı? İzmir ekibinden resmi açıklama geldi

"KULÜBÜ DEVRALMAK İÇİN KİMSEYE ULAŞMADI"

Abramovich isminin uzun süredir gündemden düşmediğini söyleyen Papatya, "Abramovich kulübü devralmak için kimseye ulaşmadı ve görüşmedi. Böyle bir şey yok. Abramovich'in kulübü devraldığını medyada okuduk. Hiç alakası yok. Bu konularda görüşmeler belli olgunluğa ulaştığı zaman gerekli açıklamayı yapacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (7)

Sadık:

Sakın Alma senide batırır

8
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bilerek spekülasyon yapıyor kulübün eski başkanı ve yöneticiler, göztepe token var onu kendileri topladı ucuzdan ve son 1 ayda uçurdular fiyatı, 2-3 güne bozdururlar vurgunu yaparlar, anlaşamadık derler sonra da :)

6
3
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Ne satın alması yahu ..Yatı demirledi ve gitti.

8
1
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Yetmez.maç oynama garantisi de verilsin

5
1
yanıtYanıtla
vedat cici :

alacak başka takım yok sanırsam

2
2
yanıtYanıtla
Berkay Er:

Kulüplerle ilgili bir bilgi birikimin olmadigi belli başakşehir ve Göztepe nin dışındakiler dernek statüsünde devredilemezler sahipleri olmaz Başkanları olur

yanıt0
yanıt0
ERKAN :

çinliler geliyor diye bir film vardı ona döndü

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title