Haberler

Trabzonspor, Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya Gelecek Teklifleri Değerlendirecek

Güncelleme:

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, devre arası transfer döneminde Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya gelecek olan tekliflere açık olduklarını söyledi.

Trabzonspor, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'tan sonra Zeki Yavru ve Olcay Şahan'ı da gözden çıkardı. Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, yönetim kurulu olarak karar aldıklarını belirterek, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzla bir karar aldık. Futbolcularımız Olcay Şahan ve Zeki Yavru için gelecek transfer tekliflerine açığız" dedi.

"OLCAY VE ZEKİ'NİN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

Futbol artık büyük bir endüstri haline geldiğini belirten Şahin, "Elinizdekileri satabiliyor veya yeni oyuncular alabiliyorsunuz. Olcay Şahan'ın da Zeki Yavru'nun da kalitesini biliyoruz. Ancak futbol bir takım oyunu. Bazen aldığınız futbolcular bu oyuna uyum sağlayamayabiliyor. Belki bu futbolcularımız farklı farklı takımlarda Trabzonspor'da sergilediğinden daha üst düzey performans ortaya koyacaktır. Haliyle ara transfer döneminde bu futbolcularımız için gelecek her türlü teklifi değerlendirerek kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Olcay Şahan Haluk Şahin Zeki Yavru Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

.:

ŞİKECİ TIRAZBON

6
9
yanıtYanıtla
Laziko61:

Ne kadar sikeci varsa

yanıt7
yanıt2
Fenerbahcemmm:

Yillar sonra trabzonsporun cehresini deyistiren Sayin ahmet agaoglunu ben fenerbahce taraftari olarak cani gonulden tebrik ediyorum trabzonspor camiyasina zarar veren tum futbolculari kulupten uzaklastirarak trabzonspora hizmet eden formasina candan hizmet eden futbolcularla biryerde geleceyini bildiyinden kulupten uzaklastirilmasi gerekenlerin hepsini gonderiyor helal olsun Sayin baskan ahmet agaogluna

5
0
yanıtYanıtla
hakan28:

Ünal karaman adamın hassı geleceğin en iyi teknik direktörleri arasına girecek bence şuan trabzonun bu durumda olmasının da sebebidir. Helal olsun.

2
3
yanıtYanıtla
vatan taş:

bir fenerbahçeli olarak ünal hocamızı kutluyorum . inşallah trabzonspor başarılı olur diyorum . sporu bizi birleştirmeli birbirimize düşman etmemeli . . fanatiklik aptal ve cahil insanların işi . . . teyzeler amcalar trabzon maçına gidiyor . görünce çok mutlu oluyorum . . . hepimiz bu toprağın insanıyız bizi ne sporun ne siyasetçinin ne de bir başka birşeyin bölmesine asla izin vermeyelim . saygılarımla

3
0
yanıtYanıtla
Miko:

Şikeci trabzon hiç bir düzgün sezonu yok

0
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Mükemmel sol ayağımlan bay bay olmuş...

2
0
yanıtYanıtla
AB:

Beşiktaş tiki taka oyununda ve takım arkadaşlığı olgusunda Olcay''ın payı çok büyüktü, Beşiktaş''ın feda sezonunu ve takımını örnek alan TS başkanı Olcay'' ı bu nedenle almıştı takıma, geçen sene ve bu sene TS de gençleştirme ve takım olgusu bu doğrultuda düzelmenin etkisinde Olcay'' ında katkısı vardır elbet, ancak TS şu anki mevcut başkanı başarıyı çok erken yakaladığını zannetmesi nedeniyle maalesef iyi havanın zamanı kısa sürecek gibi, ayağınız tökezlediğinde anlarsınız bu oyuncuların değerl

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title