Haberler

Mini Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Seramiksan Spor Kulübü tarafından ikincisi düzenlenen mini voleybol turnuvası bugün sona erdi.

Seramiksan Spor Kulübü tarafından ikincisi düzenlenen mini voleybol turnuvası bugün sona erdi. Turnuvaya toplam 10 okul takımı katılırken, tüm okullara forma, voleybol topu gibi çeşitli hediyeler verildi.

Bugün final karşılaşmalarının oynandığı turnuvanın kupa törenine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu Gençlik ve Spor Müdürü Vekili Ufuk Özlem, Seramiksan Şirket Sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul katıldı.

Turnuvada Hasan Ferdi Turgutlu İlköğretim Okulu birinciliği elde ederken, ikinciliği İzzettin İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Rotary İlköğretim Okulu elde etti. Dereceye giren okullara kupalarını Nazmi Günlü, Serhat Orhan ve Mehmet Ölmez takdim etti.

Turnuvaya katılan tüm okullara ve eğitimcilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Seramiksan Spor yöneticileri bu organizasyonun devam edeceğini ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ölmez Serhat Orhan Turgutlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title