Haberler

Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak MedicalPark Antalyaspor, hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdürüyor
Süper Lig'de Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan MedicalPark Antalyaspor,...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak MedicalPark Antalyaspor, hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdürüyor

Süper Lig'de Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan MedicalPark Antalyaspor, hazırlıklarını sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Samet Aybaba gözetiminde yapılan çalışmaya, Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören ve arka adalesinde zorlanma olan Milan Baros ve yine Torku Konyaspor maçının ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılarak anjiyo olan Mehmet Sedef katılmadı. Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında kolu kırılan Koray Arslan bir süre takımla çalıştıktan sonra, çalışmalarının devamını takımdan ayrı düz koşu yaparak sürdürdü.

Kırmızı beyazlıların sabah saatlerinde yaptığı çalışma düz koşuyla başladı. Antrenman düz koşunun ardından istasyon çalışması ve yarı alan da yapılan çift kale maçla son buldu.

İBRAHİM DAĞAŞAN: "FENERBAHÇE'YE KARŞI KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MedicalPark Antalyaspor'un tecrübeli oyuncularından İbrahim Dağaşan, Fenerbahçe'ye karşı kazanan taraf olmak istediklerini vurgulayarak, "Çok zor bir karşılaşma bizleri bekliyor. Ama kendi sahamızda oynayacağız. Fenerbahçe'nin çok zor bir rakip olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. İnşallah hafta sonu kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Öte yandan taraftara da seslenen deneyimli oyuncu İbrahim Dağaşan, "Sadece çok keyifli, zevkli bir mücadele olacağı kesin. Onların desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

WEDERSON: "3 PUANA İHTİYACIMIZ VAR"

Ligde son 3 hafta da üç puan alamadıklarını dile getiren Gökçek Wederson ise, 3 puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bizim için çok önemli bir maç. Çünkü 3 haftadır üç puan alamıyoruz. Hem Fenerbahçe'ye karşı, hem de lidere karşı oynayacağız. Üç puana ihtiyacımız var. En iyi şekilde antrenmanlarımızı yapıyoruz. Konsantre olacağız. İnşallah maçı da kazanacağız" şeklinde konuştu.

SERKAN BALCI: "ÜST SIRALARI HEDEFLİYORSAK FENERBAHÇE KARŞISINDA GALİP GELMELİYİZ"

Şu anda Türkiye'nin en formda takımının Fenerbahçe olduğunu vurgulayan tecrübeli kanat oyuncusu Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında galip gelmeleri gerektiğini dile getirdi. Tecrübeli oyuncu Serkan Balcı, "Bizim için bir çıkış maçı olacak diye düşünüyoruz. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından biri şu anda. Gösterdiği performansla da en formda ve en iyi takım. Ama bu bizim için çok önemli değil. Eğer ki biz üst sıraları hedefliyorsak, bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu maçı en iyi şekilde oynayıp haddimizi bilerek, iyi performans göstererek takım arkadaşlarımla beraber bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Taraftara da seslenen Serkan Balcı, sözlerini şu şekilde noktaladı: "Antalya tribün sıkıntısını yaşıyor tabii ki. Stadın biraz şehir dışında oluşu ya da geçmişte yaşanan küskünlükler de olabilir. Taraftarların gelmelerini bekliyoruz. Biz futbolcular, Antalyaspor seyircisini tribünde görmek istiyoruz. Fenerbahçe taraftarından daha fazla olmalarını bekliyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Subaşı Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title