Haberler

Kimse bunu beklemiyordu! Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak Ali Koç sözleri

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu hakkında görüşlerini dile getirdi. Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç hakkında da konuşan Ilıcalı, Koç için "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider" dedi. Ilıcalı'nın bu sözleri sosyal medyada viral oldu.

Geçtiğimiz günlerde oynanan ve maç sonunda skandal olayların yaşandığı Trabzonspor- Fenerbahçe mücadelesinin yankıları sürüyor. Konuyla ilgili çok konuşulacak bir çıkış da ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan geldi.

"CAMİANIN İKNA ETMESİ LAZIM"

Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'a camianın sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Ilıcalı, "Camianın onu ikna etmesi lazım. Fenerbahçe'ye faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum" dedi.

"ÇOCUĞU KIZDIRIRSAN NE OLUR?"

Son günlerde yaşananlardan sonra Ali Koç'un takımı ligden çekme ihtimalini de değerlendiren Ilıcalı'nın Koç'a, "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider" dediği anlar ise kısa sürel viral oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Trabzonspor Fenerbahçe Ali Koç Çocuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

purpleler Purpleler:

Şımarık veled,fenerbahçeyide babasının holdingi zannediyor.

165
105
yanıtYanıtla
esrefpasali:

BABAsinin holdigi zannetse ligten coktan cekilmisti, karari yonetim verecek, baskan olarak onerisini yapti, ne yapsaydi haksizliga ses cikartmayip, o koltukta otursa iyimiydi.. hak verilmez alinir... 3/5 holiganin cezasini tum takimlar, lig cekecek..

yanıt65
yanıt61
nihat :

fazla naz aşık usandırır derler. tehditle ligde kalıp şampiyonluk mu ? vereceğiz. hakemleri görmüyor mu topu çizgiye çekip uzatmalar da penaltı vermek mi dersin. Trabzon seyircisi futbolu hakemler kadar iyi bilen bir topluluk, Trabzon'da verilmesi gereken penaltıyı verme , kırmızı kartı gösterme ortalığı karıştır. hakemlerin hakemlik kariyeri nokta konulmalı. Trabzon'a ceza verilmeli. fenerli bir iki futbolcu yada ceza verilmeli

91
45
yanıtYanıtla
Hako Sanane:

Ali Koç bu kafayla sıfırdan başlasa sıfırda biter. Ailesinin mirası bunu kurtarmış. Yoksa bu beyinle iş bile bulamazdı bu. Mücadeleyi hakem satın alarak, ligden çekiliriz tehditiyle değil. Hakkı ile sahaya çıkıp kazanarak vereceksin.

89
36
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ne futboldan nede yöneticilikten anlıyor Ali Koç.....işi gücü dikkat çekmek için ortalığı karıştırmak....Futboldan başka her şey var adamda...olan FB taraftarına oluyor....Gitsinde Camia bir nefes alsın ya....Futboldan soğuduk.

66
30
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

FB iyi ki var gülüyoruz. 6 senede SIFIR basari ama taraftarina Masal anlatiyor onlarda dinliyor. GS bu senede sampiyon YAZ!

52
41
yanıtYanıtla
Carsambali:

Acun topu doksana takmis..Demek istiyorki,birak la aglamayi isine bak.Koskoca fenerbahce senin egona kurban edilemez..Beceremiyorsa cek git,zorla tutan mi var demek istiyor..Ayrica aglak aglak demec vererek taraftari sinirlendirme,topunu oyna diyor..Evet Ts taraftari yanlis yapti ama senin topcularinda sutten cikmis ak kasik degil diyor Acun..Sahaya girilmesi yanlis ama,ilk giren taraftari zaten guvenlikci yere yatirdi,senin topcularin yumruk ve tekmelerle adama saldirdi diyor Acun

25
11
yanıtYanıtla
Nagibin Aminakoyayim:

Hak hukuk adalet var mı bu ülkede

26
4
yanıtYanıtla
Selcuk Hatir:

Şu yorumları okudukça artık futboldan nefret etmeye başladım.

15
5
yanıtYanıtla
Abdullah null:

Saadetin Saran Looding....

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title