Haberler
Güncelleme:

Kimse bunu beklemiyordu! Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak Ali Koç sözleri

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu hakkında görüşlerini dile getirdi. Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç hakkında da konuşan Ilıcalı, Koç için "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider" dedi. Ilıcalı'nın bu sözleri sosyal medyada viral oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

purpleler Purpleler:

Şımarık veled,fenerbahçeyide babasının holdingi zannediyor.

165
105
yanıtYanıtla
esrefpasali:

BABAsinin holdigi zannetse ligten coktan cekilmisti, karari yonetim verecek, baskan olarak onerisini yapti, ne yapsaydi haksizliga ses cikartmayip, o koltukta otursa iyimiydi.. hak verilmez alinir... 3/5 holiganin cezasini tum takimlar, lig cekecek..

yanıt65
yanıt61
nihat :

fazla naz aşık usandırır derler. tehditle ligde kalıp şampiyonluk mu ? vereceğiz. hakemleri görmüyor mu topu çizgiye çekip uzatmalar da penaltı vermek mi dersin. Trabzon seyircisi futbolu hakemler kadar iyi bilen bir topluluk, Trabzon'da verilmesi gereken penaltıyı verme , kırmızı kartı gösterme ortalığı karıştır. hakemlerin hakemlik kariyeri nokta konulmalı. Trabzon'a ceza verilmeli. fenerli bir iki futbolcu yada ceza verilmeli

91
45
yanıtYanıtla
Hako Sanane:

Ali Koç bu kafayla sıfırdan başlasa sıfırda biter. Ailesinin mirası bunu kurtarmış. Yoksa bu beyinle iş bile bulamazdı bu. Mücadeleyi hakem satın alarak, ligden çekiliriz tehditiyle değil. Hakkı ile sahaya çıkıp kazanarak vereceksin.

89
36
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ne futboldan nede yöneticilikten anlıyor Ali Koç.....işi gücü dikkat çekmek için ortalığı karıştırmak....Futboldan başka her şey var adamda...olan FB taraftarına oluyor....Gitsinde Camia bir nefes alsın ya....Futboldan soğuduk.

66
30
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

FB iyi ki var gülüyoruz. 6 senede SIFIR basari ama taraftarina Masal anlatiyor onlarda dinliyor. GS bu senede sampiyon YAZ!

52
41
yanıtYanıtla
Carsambali:

Acun topu doksana takmis..Demek istiyorki,birak la aglamayi isine bak.Koskoca fenerbahce senin egona kurban edilemez..Beceremiyorsa cek git,zorla tutan mi var demek istiyor..Ayrica aglak aglak demec vererek taraftari sinirlendirme,topunu oyna diyor..Evet Ts taraftari yanlis yapti ama senin topcularinda sutten cikmis ak kasik degil diyor Acun..Sahaya girilmesi yanlis ama,ilk giren taraftari zaten guvenlikci yere yatirdi,senin topcularin yumruk ve tekmelerle adama saldirdi diyor Acun

25
11
yanıtYanıtla
Nagibin Aminakoyayim:

Hak hukuk adalet var mı bu ülkede

26
4
yanıtYanıtla
Selcuk Hatir:

Şu yorumları okudukça artık futboldan nefret etmeye başladım.

15
5
yanıtYanıtla
Abdullah null:

Saadetin Saran Looding....

9
9
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

dayı yanlız o cocuk degıl senın verdıgın örnek ancak cahil cühela işidir..sen kocaman bır kulübü bu sekılde cekemezsın..hiç ama hiç çözümcü degılsın..hiç bir basarın yok biraz delikanli ol ve çek git.

3
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İçimden bir ses Acun Ilıcalı ile Ali Koç arasında futbol yoluyla bazı ilişkiler olabileceği aklıma geliyor . Yoksa durduk yere Acun Ilıcalı niye Fenerbahçe lilere Ali Koç a sahip çıkın diye konuşsun . Hangi menfaat ona Ali Koç a destek olmaya zorluyor . Yoksa bazı kara para aklama işlerimi var ? ??

1
0
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Macuna ilkkez Bir Konuda Katiliyorum Kuzucuk Ali Sampiyon Olmayacagini Anladi Blöfff Mizikcilik Yapmakta üzerine Yok TFF Fenevrasyon Hakemleri Omayaydi Siralamada 8das TS Yaninda Yer Alacaklari Kesindi 7 Nisani Yine Erteletme Derdine Düsmüs Olmadi Ligide Metris Damgalinin Zamaninda Oldugu Gibi Uzatsinlar Playof Süper Ligi Olsun 10 Yildir Fenevi Yönetiyon Basari Gelemeyince isin Gücün Metris Damgali Gibi GS Satasmak GS Egerki Kasimpasada Puan Biraksaydi Bu Blöfleri Simdilerde Yapmazdi

0
0
yanıtYanıtla
H ERDEM:

bence kalıp mücadele ederek bu seneyi şampiyon tamamlamak çok güzel olduğu gibi GS bitirir cokda değerli olur baskaninda 3 yıl daha gitmemesi lazım camianın sahip çıkıp yükünü hafifletmesi tek yürek olup kendi futbolcularımıza parayı basıp sampiyon olmamız bu federasyonuda hakemleride GS yide gömmemiz lazım

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Usta null:

ben bir Galatasarayli olarak, hic bir kisi Ne fenerden nede GSden büyük degildir, ali koc önce kendini bir alt lige ceksin, Feneri alt lige cekmekte neymis. hosuna gitmeyecek birseyler olduysa, biraksin baskanligi. bu GS icinde gecerli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title