Haberler

Keşan'da düzenlenen Motosiklet Festivali büyük ilgi gördü

Güncelleme:

Keşan ilçesinde düzenlenen Motosiklet Festivali'nde akrobasi gösterileri büyük ilgi topladı. Festival kapsamında trafiğe kapalı alanda yapılan gösteriler, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Festival, yarışmalar ve konserin ardından sona erecek.

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Motosiklet Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen motosiklet akrobasisi gösterisi izleyicilerin ilgisini çekti.

Keşan 22 Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen festival kapsamında yaklaşık 500 motosikletlinin katılımıyla konvoy oluşturuldu. Konvoy şehir turu atarak Aşağı Zaferiye Mahallesi Enez Yolu üzerindeki alışveriş merkezine geldi. Festival kapsamında trafiğe kapalı alanda motosiklet akrobasisi gösterisi yapıldı. Festivale Tekirdağ'dan katılan motosiklet akrobasisi sporcusu Aydoğan Kaya, motosikletiyle yaptığı gösteriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İzleyenler birbirinden heyecan verici gösterileri cep telefonlarıyla kaydetti.

'ÜNLÜ OLMAK İÇİN CANINIZI RİSKE ATMAYIN'

Aydoğan Kaya, uzun yıllardır bu sporla uğraştığını belirterek, 'Motosikletin 3 farklı hareketi oluyor. Ön lastiği kaldırma hareketimiz var. Motosikletin gücüyle kaldırıyoruz veya drift hareketiyle. Bunları kontrollü bir şekilde yapıyorum. Bu hareketleri türetiyoruz. Tabi bu sporun kontrolsüz bir şekilde trafikte yapılmasına karşıyız. Bazıları popüler olmak için trafikte yapıp kendini sosyal medyadan ifşa ediyor. Buna karşıyız. Ünlü olmak için canınızı riske atmayın. Kimsenin görmesine gerek yok. Kaskınızı takın, giyinin ve bunu güvenli şekilde yapın' dedi.

'MUHTEŞEM BİR KATILIM VAR'

Keşan 22 Motosiklet Kulübü Onursal Başkanı Faruk Eker ise kulüp olarak bir ilke imza attıklarını ifade ederek, 'İlk kez bir motosiklet festivali yapıyoruz. 6 ay önce kurulan bir kulübüz ama 6 aylık süre içerisinde muhteşem faaliyetler yapmaya başladık. Yeni kurulan bir kulüp olmamıza rağmen bugün bu festivalle bunu taçlandırmış olduk. Festival dün itibariyle başladı. Muhteşem bir katılım var. 1275 kişinin katılımı oldu. Muhteşem bir konvoy oldu. Bu derece katılımın olması bizi mutlu etti. Umarım bunun devamı olur' diye konuştu. Festival, bu akşam Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde düzenlenecek yarışmalar ve konserin ardından sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Motosiklet Keşan Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title