Haberler

    Galatasaray, Uruguaylı Yıldızın Peşinde!

    Bonservis problemi olmayan isimlere yönelen Galatasaray, Southampton ile sözleşmesi biten Ramirez ile temas kurdu.

    Bonservis problemi olmayan isimlere yönelen Galatasaray, Southampton ile sözleşmesi biten Ramirez ile temas kurdu. Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki Uruguaylı yıldıza ilk teklif yapıldı.

    Sportif A.Ş.'de göreve başlayan Alp Yalman, dört koldan transfer görüşmelerini sürdürüyor. Menacerlerle dirsek temasında olan Yalman kulübün içinde bulunduğu mali durumu da göz önünde bulundurarak bonservis problemi olmayan isimlere yöneliyor. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, gole dönük futboluyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezona Southampton'da başlayan, devamında Middlesbrough'a kiralanan yıldız isim çıktığı 23 maçta 7 kez ağları havalandırırken, 5 asist yapmıştı.

    2012'den beri Ada'da

    Menaceri aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar, Gaston Ramirez'e teklifini iletti ve beklemeye geçildi. Piyasa değeri 5 milyon Euro olan genç futbolcu, 2012'den beri İngiltere'de top koşturuyor. Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da boy gösteren ve burada sol kanatta görev yapan Ramirez'in alınması halinde Cim Bom, kenarlardaki sıkıntısını büyük ölçüde gidermiş olacak.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Alp Yalman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title