Haberler

    Galatasaray'da Divan Karıştı!

    "SİZİN GİBİLERE ARTIK YER YOK"Kürsüye geldiği ilk anda kendinden önceki konuşmacı kongre üyesi Mehmet Helvacı'ya tepki gösteren Levent Nazifoğlu, "Mehmet Helvacı'nın kontratları ile de uğraşıyoruz.

    "SİZİN GİBİLERE ARTIK YER YOK"

    Kürsüye geldiği ilk anda kendinden önceki konuşmacı kongre üyesi Mehmet Helvacı'ya tepki gösteren Levent Nazifoğlu, "Mehmet Helvacı'nın kontratları ile de uğraşıyoruz. Ayıp falan değil, sizin yaptıklarınız ayıp. Herkes kendi işi ile ilgilensin. Her zaman ki gibi başka yerlere konuyu çekiyorsunuz. Sizin gibilere artık yer yok. Siz olmayacaksınız ama ben olacağım burada" dedi.

    "BAŞKAN, ALP YALMAN'I KANDIRDI"

    Transfer maliyetlerini ve takımdan gönderilecek isimlere ödenecek rakamları açıklayan Levent Nazifoğlu "Galatasaray bu sene 34 milyon euro değil 99 milyon euro ödeyecek. Kimse kimseyi kandırmasın. Hesaplar ortada. peki ben bunları neden anlatıyorum? Alp Yalman ve bana başkan ' Galatasaray'a geleceksiniz, her yere haciz geliyor beni rahat ettireceksiniz' dedi, kandırdı. Alp ağabeyi kandırdı, beni kandıramadı" ifadelerini kullandı.

    OLAĞANÜSTÜ DİVAN KURULU'NDA KAVGA

    Levent Nazifoğlu'nun konuşmasına devam ettiği sırada oldukça gergin anlar yaşandı ve toplantıya 10 dakika ara verildi. Aranın ardından toplantıya devam edildi.

    "BAŞKAN'DAN ÖZÜR DİLERİM..."

    Gergin anların ardından yeniden konuşmalarına devam eden Levent Nazifoğlu, "Öncelikle sayın başkanın söylediği gibi Ali Sami Yen başkanımızın koltuğunda oturan bir kişiye yönelik söylediğim sözler için özür dilerim. Buraya bu göreve başlamamızla ilgili, 'Beni rahat bıraktırın, her türlü problemi üstünüze alın. Galatasaray'ın geleceği için burayı satalım borçları sıfırlayalım. Gençlerden kurulu takımlar yapacağız. Taraftarın karşısında duracağız' dedi. Başkan'a 'Fikirlerinizde samimiyseniz, varım' dedim. Gördüğünüz gibi ben bütün gazetecilerle kavga ettim, başkanı rahat ettirdim. Riva satışından sonra başkanı aradım, ağlayarak dedim ki 'Başkanım seni tebrik ederim Galatasaray'ı kurtardın'. Daha sonra başkanı transfer yapmaya zorladım, ama o 'Yapmayacağız. Bir tarafta kupalar vardı bir tarafta borçlar vardı. Borç ödemek yerine kupa kazanmayı tercih ettim' dedi. Bir bankanın borcunu kapattık, bir başka bankadan borç kredi çektik. Riva'yı satınca borç ödemeyi düşünmedin başkan. Artık Riva yok. 5 şampiyonluk adayı var. Şampiyonluk umudumuz yüzde 30. Bunun için böyle harcama yapılır mı? Ben hepinizden tarzımdan dolayı özür dilerim söylediklerimden dolayı değil" ifadelerini kullandı.

    "3 SENE MUTLULUK İÇİN YİNE BORÇLANIYORUZ"

    Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'a katılması hakkında konuşan Nazifoğlu, "Sizlerin hiç sevmediğiniz bir kanalda benim sevdiğim dostlarımın olduğu yerde ben yöneticilik kariyerimi Galatasaray için yaktım. Orada her şeyi konuştum, kendimi bile bile yaktım. Galatasaray bu şartlarda giderse, 3 sene mutluluk için 5 sene sonra yine borç içine girecek. O zaman kıymetli yerlerimiz de olmayacak. Riva'mız, Florya'mız da olnmayacak satacak. Bunun önlemini almalıyız. Seyirci bazen bazı şeyleri düşünmüyor. Seyirciler de kötü şartlarda geliyorlar maçlara, bir mutluluğumuz var diye. Amöa onların karşısında akil insanlar olarak durmamız gerek" açıklamasını yaptı.

    "YÖNETİMDEN PARA ALMIYORUZ"

    Konuşmasına devam eden Nazifoğlu, "Ben, Galatasraylı Futbolcular Derneği başkanıyım. Bir hurafe çıktı. Biz yönetimden para alıyormuşuz, yönetim bize para veriyormuş. Sayın başkan seçildikten sonra bizim dostluğumuz son 20 güne kadar çok iyiydi. Bizim 112 yıllık kulübümüzde şu an her ay para ödememiz gereken oyuncularımız var. 'Sportif AŞ'den size bir sponsorluk anlaşması yapalım' dedi bana başkan. 'Ödemeleri öyle yaparsınız' dedi. Bize o para 3-4 ay geldi. O paralarla çalışanların ev kiralarını, masraflarını ödüyoruz her ay. Yani işin aslı oradan gelen para kimsenin cebine girmiyor, bunun bilinmesini istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Helvacı Galatasaray Alp Yalman Riva Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Kamuoyuna sunuldu, görüş bekleniyor! İşte MEB'in açıkladığı yeni müfredatın detayları

    Kamuoyuna sunuldu, görüş bekleniyor! İşte MEB'in açıkladığı yeni müfredatın detayları

    CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

    CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

    Attığı gol kaderini değiştirdi! Carlo Ancelotti'den çok konuşulacak Arda Güler yorumu

    Attığı gol kaderini değiştirdi! Carlo Ancelotti'den çok konuşulacak Arda Güler yorumu

    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    İYİ Parti'de kurultay günü! Akşener, veda konuşmasını yapmak için salona giriş yaptı

    İYİ Parti'de kurultay günü! Akşener, veda konuşmasını yapmak için salona giriş yaptı

    title