Haberler

Galatasaray, Gündemine Roman Neustadter'i Aldı

Güncelleme:

Galatasaray, Schalke 04'le sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki savunma oyuncusu Roman Neustadter'in transferini gündeme aldı.

Galatasaray yeni sezonun yapılanmasında takımın eksikliklerini savunmadan başlayarak kapatmak amacında. Sportif A.Ş.'nin yeni yapılanmış yönetim kurulu kadrosu Alp Yalman, Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun ilk kez biraraya geldiği toplantıda transferde öne çıkan isimler arasında bir de sürpriz savunmacı vardı.

NEUSTADTER'İN BONSERVİSİ ELİNDE

Galatasaray'a önerilen Rus stoper Roman Neustadter, Bundesliga ekiplerinden Schalke'nın formasını 4 yıldır giyiyordu. 28 yaşındaki stoperin sözleşmesinin bittiği ve bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Maliyeti düşük olarak görülen 1.90 boyundaki Roman Neustadter, Avrupa Şampiyonası'nda Rus Milli Takım kadrosunda da yer alıyor. Rus savunmacı bu sezon Shalke'de 30 maçta forma giyerken 1 de gol attı.

SKRTEL İÇİN 5-7 MİLYON BONSERVİS İSTENİYOR

Galatasaray'ın savunmaya transferini düşündüğü isimler arasında Liverpool'un Slovak yıldızı Martin Skrtel de bulunuyordu. Ancak Skrtel'in İngiliz kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi sürüyor ve Liverpool'un 5 ile 7 milyon Euro arasında bonservis bedeli istemesi muhtemel olarak görülüyor. Bu yüzden Neustadler ismi stoper transferi için şimdilik öne çıkmış durumda.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Özbek Galatasaray Alp Yalman Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

MMOM:

Müslüman, Perşembe geceleri kandil geceleri 100 rekat Namaz kıl, melekler senin yerine tövbe etsinler.

2
1
yanıtYanıtla
Patron:

Ya dine böyle saçma sapan eklemeler yapmayın. Bir de ne alaka haberle bu yorum buraya nasıl yazılıyor???

yanıt1
yanıt0
MMOM:

Müslüman, her gece uyumadan önce mutlaka Yasin-i Şerif i oku ve geçmişlerine gönder. Ne kadar çok okursan geçmişlerin o kadar iyi olur.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title