Haberler

Fulham Teknik Direktörü Marco Silva'nın sözleşmesi uzatıldı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Teknik Direktör Marco Silva'nın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattığını duyurdu. Silva, kulüpte harika bir performans sergilediklerini ve Premier Lig'de kalıcı olmak için çalıştıklarını ifade etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Teknik Direktör Marco Silva'nın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattığını açıkladı.

Premier Lig temsilcisi Fulham, Teknik Direktör Marco Silva'nın sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, 46 yaşındaki teknik adamla ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu. İngiliz kulübünden, Portekizli teknik adamla çalışmaktan memnuniyet duyulduğu aktarıldı. 46 yaşındaki çalıştırıcı, Fulham'da harika 2 sezon geçirdiklerini söyleyerek, Premier Lig'de kalıcı olmanın çok önemli olduğunu ve bunu başarmak için çok çalıştıklarını ifade etti.

Fulham, ligde ilk 9 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, topladığı 11 puanla 13. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar bu sezon ligde 8 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 15 gole engel olamadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Marco Silva Fulham Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title