Haberler

Filip Novak, 3-0'lık Malatya yenilgisi sonrası güldüğü için taraftarlardan özür diledi

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Filip Novak, dün alınan Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kameralara yansıyan gülümsemesiyle alakalı, "Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü" diye konuştu.

Süper Lig'in 12. haftasında dün sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Filip Novak, maç sonunda ekranlara yansıyan gülümseme görüntüsü için taraftarlarından özür diledi.

Novak, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu aktararak, olmaması gereken bir şey yaşandığını kaydetti.

"HERKESTEN TÜM SAMİMİYETİMLE ÖZÜR DİLİYORUM"

Filip Novak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam kaybettiğimiz bir maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandı. Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü. Hayatım boyunca pozitif bir insan oldum ve sahada uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Onu görünce insani bir refleks verdim ve yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Bizim için son derece üzücü bir geceydi. Umarım en kısa zamanda daha güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız."

Fenerbahçe, konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenilirken, karşılaşma sonunda rakip takım oyuncusu Zeki Yavru ile yan yana gelen Filip Novak'ın gülümsemesi sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlardan tepki almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Zeki Yavru Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

cimbomlu:

Hep aglamaktan bikmis oda hakli birazda güleyim demis ne var bunda.

23
6
yanıtYanıtla
.:

Ben olsam bende gülerim . Maçtan sonra ultra lüks villama gidicem . Garajımda bir adet ferrari ya da lambo . Bankada birkaç milyon euro nakit .

10
1
yanıtYanıtla
RUHSUZLAR:

Hangi takım olursa olsun sahaya yürek koymak gerek türkiyede futbol bitmiş altyapı yok torpilli oynama başladı

9
0
yanıtYanıtla
meraci83:

FB ve taraftarları çok kötü oyun ve ardından yaşadıkları hezimet yenilgilerinde faturayı illa birilerine keserler. Bu kez de fatura hiç oynamamış Filip Novak a kesildi. Geride kalanlar pürü pak oldu yani. . . Yazık! Zavallılık böyle bir şey işte!

6
3
yanıtYanıtla
burusli:

güler tabii iddaa dan parayı buldular buyuk bahis oynanıyor buyuk paralar donuyor artık futbol guzel oyun mucadele bıtmıstır artık ıddaa vardır bahıs vardır para vardır gecmıs olsun bızım taraftarda fb kotu oynadı yenıldık dıye uzuluyor adamlar emın ol ellerınde telefon hesaba yatacak paraya guluyor

7
1
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Bu hakemler neden hep aleyhimize penaltı veriyor. Eğer penaltı olayı olmasaydı malatya bizi yenemezdi, en büyük rakibimiz hakemler bizim

0
7
yanıtYanıtla
Ferhat:

Furbol eğlencedir yenmekte var yenilmekte gulecez sarilacaz tabrik edecez. Sadece takımımız oynar şanslıdır galip gelir, şans faktörü yanında değildir yenilir kabulleniriz. Lâkin bjk.fb maçını yöneten hakem katliamı yaşanırsa, ki Aynı cimbomlu hakemi Hatay. Karagümrük maçına veriyorsan ve aynı şekilde Bariz şekilde arsızca maçı katlediyorsa bu futbol eğlenceden de çıkar seyretmekten de çıkar. Benim için bu saatten sonra futbol bitmiştir işim olmaz, kendileri pişirsin kendileri yesinler. Futboldan ellerini çekmezlerse Millî takım bir alt liğ yani sonuncu gurubada düşer Cebelitarık ile zevkli maçlar izleriz. Anlıyor musun federasyonun yeni tetikçisi numanoğlu..sözde hakem müsveddesi sayenizde futbolun hali bu işte.

3
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Gülmek onunda haki...

4
1
yanıtYanıtla
Tr:

Bunlarda istiyor ki adamlar karaları bağlasın. Oğlum insan lan onlar.

4
1
yanıtYanıtla
ünsal:

forma fener bilinç altı Trabzon :)

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title