Haberler

Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor maçında 7 değişiklik yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Siltaş Yapı Pendikspor maçında Ludogorets maçının kadrosunda 7 değişiklik yaptı. Sakatlıklar ve eksikler nedeniyle genç oyunculara şans verildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor karşısına son oynanan Ludogorets maçı maçı 11'inden 7 değişiklik ile çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, son oynanan Ludogorets maçının 11'inden 7 değişiklik ile sahaya çıktı. Teknik Direktör İsmail Kartal, kalede Dominik Livakovic ile başlarken; savunmada Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde yerine Samet Akaydin ve Ferdi Kadıoğlu'na görev verdi. Orta sahada Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın yerine İsmail Yüksek ile Sebastian Szymanski şans buldu. Hücum hattında ise Ryan Kent ve Michy Batshuayi yerine İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko başladı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Joshua King, Emre Mor ve Alexander Djiku ile hafif ağrıları bulunan Cengiz Ünder kadroda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Pendikspor'a karşı şu 11 ile çıktı:

"Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko."

Fenerbahçe'de; İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Mert Müldür, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde, Miha Zajc, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz ve Yusuf Akçiçek ise yedek bekledi.

100. yıla özel forma

Fenerbahçe, Pendikspor ile oynanan mücadeleye Cumhuriyet'in 100. yılına özel formayla çıktı. Sarı-lacivertlilerin 1923 yılında giydiği formadan esinlenilerek tasarlanan formanın ön bölümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi yer alıyor. Formanın sırt kısmında ise Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin önünde Cumhuriyetin 6. yılında çekilen fotoğraf bulunuyor.

Cumhuriyet bayramı kutlandı

Mücadeleyi takip etmek için tribünleri dolduran taraftarlara Türk bayrakları dağıtılırken, çalınan marşlarla birlikte vatandaşlar bayrakları salladı. Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Sivasspor maçıyla yeniden açılan Pendik Stadı'nda bu sezon ikinci maç Fenerbahçe karşılaşmasına dek geldi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar tribünleri doldururken, Fenerbahçe taraftarları da kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. Sarı-lacivertli futbolcular maç öncesi ısınmaya "Sonsuza dek Cumhuriyet" yazılı pankartla çıkarken, Pendikspor taraftarları tarafından da alkışlandı. Kale arkasında "Filistin halkının yanındayız" yazılı pankart yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kartal Ludogorets Fenerbahçe Pendikspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title