Haberler

Fenerbahçe'nin Fransız stoperi Djiku: '3 puan için her şeyi yapacağız'

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Fransız stoperi Alexander Djiku, Ludogorets karşısında 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Djiku ayrıca takımda güzel bir atmosfer olduğunu ve daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

- Alexander Djiku : "3 puan için her şeyi yapacağız"

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin Fransız stoperi Alexander Djiku, Ludogorets karşısında 3 puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H grubu 3. maçında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Fransız savunmacı Alexander Djiku mücadele öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rakip Ludogorets'in gruptaki iddiasının sürdüğünü dile getiren Djiku, "Ludogorets ilk maçı kazandı. Gruptaki iddiaları devam ediyor. Zor maç olacağını düşünüyorum. Her maç daha zorlaşıyor. Şu ana kadar maç kaybetmedik ve rakiplerimiz de daha fazla konsantre oluyorlar. İstediğimiz güçlü oyunla konsantre olacağız. 3 puan için her şeyi yapacağız. Hedefimiz bu. İsteğimiz arzumuz tüm maçları kazanmak olacak" şeklinde konuştu.

"Takımda güzel atmosfer var"

Fransız stoper, takımda güzel bir hava olduğunu ve daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğini aktararak, "Ben buraya geldiğimden beri çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Benim entegre olmam böylece daha kolaylaştı. Şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini söyleyebilirim. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Bu da benim işimi kolaylaştırıyor. Performans anlamında elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. Maksimum konsantre ile sahada iyi oyun ortaya koymak isteyen birisiyim, çalışmaya devam edeceğim, daha iyisi için çalışacağım. Maç oynadıkça birbirimizi çok daha fazla tanıma imkanımız oluyor. Takımda şu anda güzel atmosfer var" ifadelerini kullandı.

"Tüm savunma oyuncuları kaliteli"

Savunma örgüsünde Becao ile yakaladıkları uyumun sorulması üzerine Djiku, "Şu anda iyi uyum yakaladığımızı söyleyebilirim. Uzun zamandır beraber oynuyoruz. Sadece Becao ile uyumdan bahsetmemek gerek. Tüm savunma kaliteli. Herkes elinden gelenin en iyisin ortaya koyuyor. Konsantre şekilde işini yapmaya çalışıyor. Hocamızın istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ofansif oyuncular marke etmek, kalitemizi göstermek istiyoruz. Önemli olan bu şekilde devam etmek" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alexander Djiku Ludogorets Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title