Haberler

Cavcav'dan Turgutluspor'a Açık Destek

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan Ankara'da, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan Ankara'da, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile bir araya geldi. Görüşmede Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan'da yer aldı.

Son dönemde Turgutlu'ya kazandırılan futbol tesisleri konusunda Serhat Orhan'dan ve yaptığı sportif hamlelerden övgüyle söz eden İlhan Cavcav, Türk futboluna böylesine bir tesis ve her kategoride yarışan, faaliyet gösteren alt yapısından dolayı teşekkür etti. Görüşmede İlhan Cavcav, Turgutluspor'a her anlamda destek olacaklarının altını çizdi. Cavcav ayrıca Gençlerbirliği A Takımı'nda yer alan ancak fazla süre alamayan oyuncularının Turgutluspor'da forma giymesi için Serhat Orhan ile birlikte görüş birliğine vardılar. Ayrıca görüşmede uygun bir tarihte Gençlerbirliği takımını Turgutlu'yu ziyaret edeceği ifade edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Orhan Turgutluspor İlhan Cavcav Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title