Haberler

Bursa'da Zorlu Gece!

Spor Toto Süper Lig'de 8.

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Kardemir Karabükspor Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bünyamin Gezer'in yöneteceği karşılaşma saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu zorlu maçta yaşanan tüm gelişmeleri ve maçın dakika dakika 'Canlı Anlatımını' Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebilirsiniz.

Ligde oynadığı Gaziantepspor maçı yarıda kalan ve daha sonra yapılan toplantılar sonucunda hükmen galip sayılan Bursaspor, bu hafta oynayacağı Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Bursaspor'da kritik maç öncesinde yaşanan Volkan Şen krizi de tatlıya bağlandı. İzinsiz çıktığı ABD gezisinden geç dönen Volkan Şen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından önce kadro dışı bırakıldı ardından genç oyuncu affedildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Volkan Şen'i Kardemir Karabükspor karşısında yedek kulübesinde tutması bekleniyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

MUHTEMEL 11'LER:

BURSASPOR

Ivankov

Ali

Ömer

İbrahim

Mustafa Keçeli

İsmail Haktan

Svensson

İvan Ergiç

Ozan İpek

Batalla

Turgay

KARDEMİR KARABÜKSPOR

Tomic

Kerim

Deumi

Muhammed

Seric

Tozo

Hakan Söyler

Yasin

Hakan Özmert

Cernat

Emenike

STAT: Bursa Atatürk Stadı

SAAT: 20:00

HAKEM: Bünyamin Gezer

YAYIN: Lig TV / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

ERTUĞRUL SAĞLAM: "GEREKENİ YAPARIZ"

Hafta boyunca verdiği demeçlerde taraftara çağrıda bulunan ve tribünleri Karabükspor maçında dolu görmek istediğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Taraftarımızın da desteği ile bu gece sahadan 3 puanla ayrılacağımızı umut ediyorum" dedi. Karabükspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmelerine karşın yine de çok dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yapan Sağlam, "Sahip olduğumuz konum itibariyle sorumluluğumuz çok fazla. Yarıştaki varlığımızı sürdüreceksek, evimizdeki bu maçı kazanmamız lazım. Futbolcularım bunun bilincindeler. Gereğini yapacaklardır. Her zaman olduğu gibi onlara güveniyorum" şeklinde konuştu.

YÜCEL İLDİZ: "AZ HATA YAPAN KAZANACAK"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Bursaspor ile çok zevkli bir maç yapacaklarını, az hata yapan takımın kazanacağını, daha az hata yapan takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Yücel İldiz ligin lideri ile oynayacaklarını belirterek, "Bursaspor geçen sene aldığı başarıyı bu sene de devam ettiriyor. Son derece başarılı bir ekip. Ertuğrul Sağlam kendini her zaman geliştiren, çağdaş Türk antrenörlüğünün yüz akı. Kendisini beğeniyorum ve çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bursaspor tam bir futbol şehri. Bizde Bank Asya'da rekorlar kırarak, iyi bir imaj bırakarak bu lige geldik. Bu sene de pozitif futbol oynayarak aynı imajımızı devam ettirtiyoruz.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title