Haberler

Beşiktaş'ın Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun Açılışı Yapıldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası kapsamında, Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı yöneticiler ve Gaziantep protokolü katıldı.

Beşiktaş'ın depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı 'Bırakmam Seni Türkiyem' yardım kampanyası kapsamında, taraftarların ve vatandaşların bağışlarıyla yapımı tamamlanan Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun açılış töreni yapıldı.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yapılan okulun açılış törenine; Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, Beşiktaşlı yöneticiler, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar Koyun, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş, sportif başarının yanı sıra sosyal sorumluluklarını yerine getirmesini çok iyi bilen bir camiadır. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Depreme hazır ve tedbirli olmalıyız. Depremin ardından stadımızı yardımseverlere açtık. Gelen yardımları deprem bölgesine gönderdik. Beşiktaş dernekleri Anadolu'nun her yerinde var. Derneklerimizin sayesinde yardımlar yerlerine ulaştı. Milletimizin zor günlerde birlik içinde olabildiğini ispat ettik. Çocuklar geleceğimizdir. Yardımların yerlerine ulaşması için yardımcı olan camiamızın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin de konuşmasında, "Bugün hep birlikte Beşiktaşlıyız. Bu bir sevda ve aşk işi. Bu memleketin çocukları için bir şeyler yapma gayreti. Sevgili başkanım iyi ki varsınız. Beşiktaş 120 yıllık büyük bir camia" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayırlı olması temennisinde bulunularak açılış kurdelesi kesildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, kurdele kesiminden sonra okulda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Daha sonra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'e günün anısına kartal heykeli hediye eden Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Gaziantep Beşiktaş Eğitim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title