Haberler

Akhisar Belediyespor Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarına Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Akhisar Belediyespor takımının antrenman görüntüsü- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın konuşma görüntüsü Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: - "Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istiyoruz" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Akhisar Belediyespor takımının antrenman görüntüsü- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın konuşma görüntüsü Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: - "Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istiyoruz" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Yeşil siyahlı ekip, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Arslan yönetiminde, Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Arslan, kendileri için çok önemli olan Antalyaspor maçını galibiyet ile kapadıklarını hatırlatarak, bu başarıdan mutluluk duyduklarını, başarının devamını getirmek istediklerini belirtti.Arslan, bu hafta ligdeki ilk 5 takımın içerisinde sayılabilecek Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında 5. takım bana göre ya Bursaspor ya da Kasımpaşa takımıdır. Oturmuş bir takım ve etkili oyunculara sahipler. Bu sene yapmış oldukları transferlerle güçlendiler. Bizim için yine oldukça zor bir karşılaşma olacak" diye konuştu. Takımda Douglas Ferreira ve Custodio Castro'nun kart cezalısı olduğunu aktaran Arslan, "İki önemli oyuncumuz kart cezalısı, ancak 25 kişilik bir kadroya sahibiz. Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.Isınma egzersizleri ve düz koşu ile başlayan antrenmana Landry N'Guemo ve Halil Çolak izinli oldukları için katılmadı. Sakatlıkları süren Hugo Rodallega ve Kadir Keleş ise takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title