Haberler

Adnan Öztürk, Bundan Sonraki Seçim İçin Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı ve eski başkan adayı Adnan Öztürk, bundan sonra yapılacak ilk seçimde aday olacağını açıkladı.

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı ve eski başkan adayı Adnan Öztürk, gözünü bundan sonra yapılacak ilk kongreye dikti! Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat'ın başkanlık için yarıştığı kongrede NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Öztürk, bundan sonraki ilk seçimde aday olacağını söyledi.

"2016'DA ADAY OLACAĞIM"

"Resmi olarak açıkladım ama yüksek sesle açıklamadım. Bugün Duygun Yarsuvat kazanırsa Mayıs 2015, Alp Yalman kazsanırsa da onun seçim tarihi olarak belirlediği Mayıs 2016'da başkan adayı olacağım" diyen Öztürk, göreve her zaman hazır olduğuun belirtti.

"BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ ZATEN"

Kendi adına yapması gereken tek şey olduğunu onu da yaptığını belirten Öztürk, "Biz her zaman hazırız zaten. Yapmamız gereken tek şey var; kendi adıma söylüyorum... İş hayatımı ve aile hayatımı ona göre düzenlemek... O düzenlemeleri de geçtiğimiz hafta yaptım, şirket yönetim kurulu toplantısında... Dolayısıyla şu anda benim için hiçbir sıkıntı yok." diye konuştu.

Yeni seçilecek başkan ve yönetime Galatasaray için elinden gelen desteği vereceğini ama yapılacak ilk kongrede de başkan adayı olarak karşılarına çıkacağını vurgulayan Adnan Öztürk, kulübün içinde bulunduğu mali durumu ise şu sözlerle değerlendirdi: "Mali yapı çok kötü ama mali yapılar düzeltilir. Özellikle Galatasaray gibi büyük kurumlarda, düzeltilmesi kolay değildir ama çok çok çok problem de değildir. Akıl üreteceksiniz, stratejilerinizi yapacaksınız... Gereksiz giderleri azaltmak en iyi gelir artırmaktır. Afaki projelerden bahsetmeden, ayağınızı yorganınıza göre uzattığınız zaman böyle 100 yıllık kurumlarda sorun olmaz"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Duygun Yarsuvat Adnan Öztürk Galatasaray Alp Yalman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

tax:

Güldürme kardesim simdi niye koymadin adayligini.

1
0
yanıtYanıtla
PALULU:

Başkan adayı yokken, takım yerdeyken sahip çıkmayın. Gelecek adam zaten bundan daha iyi yerde bırakacaktır nasılsa, takım en dipte bundan kötüsü olamaz. O zaman gelip hazıra oturacaksın. Yok öyle bi dünya.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title