Haberler

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Tunus'u mağlup etti

Güncelleme:

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Tunus ile yapılan hazırlık maçında 29-28 galip geldi. Milliler, etkili bir oyun sergileyerek rakibini mağlup etti. Milli takım, Tunus ve Slovakya ile yapacağı hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdürecek.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, hazırlık maçında Tunus'u 29-28 mağlup etti.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, bugün Tunus ile Ankara'da Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Milliler, rakibi karşısında etkili bir oyun sergilerken, karşılaşmadan da 29-28 galip ayrıldı. Milliler 22-29 Kasım tarihleri arasında Tunus Milli Takımı ile ortak kamp yaparken, 1-6 Aralık tarihleri arasında da Slovakya Milli Takımı ile ikili kamp çalışması yürütecek. Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki A Milli Takım, 28 Kasım tarihinde Tunus, 3 ve 5 Aralık tarihlerinde ise Slovakya milli takımları ile Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda ikişer hazırlık maçı oynayacak. Dört hazırlık maçının da başlama saati 18.00 olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Takım Slovakya Tunus Milli Takım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title