Haberler

Karadayı 107.yeni bölüm, Mahir Kara hapisten kaçıyor

Güncelleme:

Karadayı 107.yeni bölüm tanıtım videosu ve 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak Karadayı yeni bölümün özeti. Yeni bölümde Mahir Kara hapisten kaçma planları yapıyor.

Karadayı 107.yeni bölüm fragmanı. Karadayı dizisi 107.yeni bölümüyle 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanıyor. Yeni bölüm tanıtımı ve bölüm özeti haberler.com adresinde.

Mahir ve Feride'nin ayrılmasından sonra yaşanan gelişmeler birbirlerini çok seven bu ikiliyi tekrar birleştirir. Feride, Mahir'in hapishaneye girmesinden sonra çevresinde dönen kirli işler karşısında yapayalnız ve savunmasız kalır.

FERİDE BABASINI ARTIK DAHA İYİ TANIYOR

Karadayı 107.yeni bölümde Feride annesini kaybetmenin derin acısıyla birlikte bu işin arkasındakilerin cezalandırılması içinde hemen işe koyulur. Mahir'den başka gidecek ve güvenecek kimsesi kalmayan Feride Mahir'den hapisten kaçmasını ister. Mahir ise uzak durmaya çalıştığı karanlık dünyaya her geçen gün daha beter saplanır. Mahir'in hapisten kaçıp olan biteni çözmesi için kendisine yardım etmesini isteyen Feride sevdiğinin başına büyük belalar sarmak üzeredir.

KARADAYI 107.YENİ FRAGMAN

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mahir Kara Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title