Haberler

Karadayı 103.Bölüm En Yeni Fragman (2.Fragman) Mahir'için Kara GÜnler

Güncelleme:

Karadayı 103.yeni bölümün en yeni fragmanı yayınlandı. Karadayı 103.bölümün 2.fragman videosuna bakılırsa Pazartesi akşamı dizi severleri oldukça güzel bir bölüm bekliyor. Yeni bölümün en yeni fragmanı ve Pazartesi akşamı yayınlanacak diziden detaylar.

Karadayı 103.bölüm en yeni fragman (2.fragman) yayınlandı. Karadayı yeni bölümde Mahir hayatını karartan katilin izine hiç bu kadar yaklaşmamıştı. Turgut'un itirafıyla yıllardır peşlerinde olduğu katile çok yaklaşan Mahir bu konuda Seyis'ten yardım alacaktır. Turgut'un itiraf ettiği isim Mahir'de büyük şaşkınlık etkisi yaratır. Bir plan yapan Mahir, kendisine katilin Mehmet Saim Bey olduğu itirafı yapıldıktan sonra ilk iş olarak Saim Bey ile yüz yüze gelir.

KARADAYI 103.BÖLÜM EN YENİ FRAGMAN (2)

Karadayı 103.bölüm fragmanı. Karadayı dizisinin 22 Mart Pazartesi yayınlanacak olan 103.yeni bölümünün ilk görüntüleri ya yınlandı. Yeni bölümde Feride'yi hastalığından başka tehdit eden bir unsur daha vardır. Feride'nin babası Mehmet Saim Bey kim olduğu izleyiciler tarafından henüz bilinmeyen biriyle evlendirmek istiyor. Mehmet Saim Bey kendisinden sonra kızına sahip çıkması için onu emin ellere teslim etmek istemektedir.

Karadayı yeni bölümde Feride'yi zorla evlendirmek isteyen Mehmet Saim Bey'in vaz geçmeye hiç niyeti yoktur. Karadayı 103.bölüm yeni fragmanında Feride, yüzü gözü yara bere içinde nikah masasına oturur. Zor günler geçiren Feride'ye bir ağır darbe de doktorundan gelir. Feride'nin doktoru genç hakimin sağlığı hakkında pek iç açıcı şeyler söylemiyor.

MAHİR GELİŞMELER KARŞISINDA NE YAPACAK

Karadayı 103.bölümde Mahir'in aleyhine bir çok gelişme yaşanır. En önemlisi de Feride'nin zorla nikah masasına oturtulmasıdır. Mahir bu durumu öğrenince ve sevdiği kadının yüzünün halini görünce Mehmet Saim Bey'e karşı nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

KARADAYI 103.BÖLÜM FRAGMANI (1.FRAGMAN)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title