Haberler

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB- Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3'üncü hafta maçında Fenerbahçe ile mücadele edecek Ludogorets, hazırlıklarını sonlandırdı. Arama motorlarında ise Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB- Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin maçı nereden izlenir? soruları araştırılıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmaya kısa süre kala ise Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB- Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin maçı nereden izlenir? soruları araştırıldı.

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Ludogorets'in karşılaşacağı maç Exxen, CBC Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE - LUDOGORETS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Karşılaşma 26 Ekim günü 19.45'te başlayacak.

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendjiev, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada sarı-lacivertlileri öve öve bitiremedi. Maçtan beklentisini de dile getiren Dermendjiev, "İsmail Kartal, harika bir takım yaratmış. Galibiyet serisi, tesadüf değil. Yarın beraberlik kesinlikle beni tatmin eder. Çok güçlü oyuncuları var. Fenerbahçe'nin liderliğinden bu belli oluyor" dedi.

"TAKIMIMIZ ÇOK İYİ"

Ludogorets'in başındaki ilk maçına Fenerbahçe deplasmanında çıkacak olan teknik adam, "İlk maçımın Fenerbahçe ile olmasından dolayı çok mutluyum. Takımımız çok iyi bir takım. Böyle bir takımla gücümüzü göreceğiz. Takımımız elemelerde Ajax'a karşı da çok iyi bir maç çıkarmıştı. Yarınki maçın çok zor olacağının farkındayım" dedi.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB- Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin maçı nereden izlenir?FENERBAHÇE - LUDOGORETS

BERABERLİĞE BİLE RAZI

Maçtan beklentisini dile getiren teknik adam, "Beraberlik beni tatmin edecektir. Alacağımız beraberlik futbolcuların öz güvenini yükseltecektir. Gruplarda 1 puan daha kazanmamız bizim için iyi olacak. Çünkü daha çok zaman var ve grubu 2. sırada bitirebiliriz" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Sarı-lacivertlilere övgüler yağdıran 68 yaşındaki hoca, "Fenerbahçeli futbolcular gerçekten çok güçlüler. Fenerbahçe'nin liderliğinden bu belli oluyor. Teknik ve taktik olarak yeni bir dizayn olacak, umarım başarılı oluruz" dedi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ludogorets Fenerbahçe Konferans Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title