Haberler

Eda Gürkaynak kimdir? Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında? Kemal Gürkaynak'ın kızı Eda Gürkaynak nereli?

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Birkan Sokullu'nun sevgilisi merak konusu olmaya devam ediyor. Eda Gürkaynak ne iş yapmaktadır? Eda Gürkaynak Instagram adresi nedir? Eda Gürkaynak kimdir? Eda Gürkaynak'ın sevgilisi kimdir? Kemal Gürkaynak'ın kızı Eda Gürkaynak nereli?

Eda Gürkaynak kimdir? Birkan Sokulu'nun sevgilisi magazin dünyasından biri değilMedyada çok sık adını duymadığımız bir isim olan Gürkaynak eğitim hayatındaki başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eda Gürkaynak hakkında tüm merak edilenler haberimizde yer almaktadır. Kemal Gürkaynak'ın kızı Eda Gürkaynak nereli? Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında?

EDA GÜRKAYNAK KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Gürkaynak Koç Lisesinden IB diplomasıyla mezun olmuştur. Daha sonra ABD'de bulunan New York Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayarak, Amerikanın en başalarılı Türk mezunları arasına adını yazdırmıştır.

Eda Gürkaynak Türkiye ve Avrupa'da tanınan Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak'ın kızıdır. 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eda Gürkaynak'ın anne ve babası cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak'tır.

Eda Gürkaynak kimdir? Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak kaç yaşında, nereli?

EDA GÜRKAYNAK INSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Eda Gürkay instagram sevgilisi Birkan Sokullu ile fotoğraflarına da yer verdiği instagram hesabına sahiptir. Eda Gürkaynak instagram hesabı edagurkaynak. Yaklaşık 20 bin takipçiye sahip Instagram hesabını aktif kullanmaktadır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Birkan Sokullu Birkan Sokullu Birkan Sokullu Eda Gürkaynak Eda Gürkaynak Eda Gürkaynak Instagram Instagram İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title