Haberler

DOLARDA SON DURUM (CANLI) 2023 | 21 Kasım Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

Güncelleme:

Dolar ne kadar oldu ve güncel döviz kuru ne kadar sorusu her gün gündemde gelmeye devam ediyor. 21 Kasım 2023 dolar ne kadar, kaç TL oldu ve 1 dolar kaç ne kadar merak ediliyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 21 Kasım 2023 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 21 Kasım 2023 dolar kaç TL?

Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. Güncel döviz kuru fiyatlarını takip etmek için haberler.com'dan ulaşabilirsiniz. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 21 Kasım 2023 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Merak edilen dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 21 Kasım 2023 dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dün yükseliş eğiliminde hareket eden izleyen dolar/TL, günü yüzde 0,21 artışla 28,74'den tamamladı. Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasının ardından 11.00 itibarıyla yüzde 0,2 artışla 28,80'den işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Euro/TL 31,62'den satılıyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin/TL ise 36,11'den satılıyor.

DOLARDA SON DURUM (CANLI) 2023 | 21 Kasım Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

ENFLASYON VE RESESYON İKİLİMİ ETKİSİNİ KAYBEDİYOR

Analistler, ABD'de enflasyon endişelerinin güç kaybetmeye devam etmesi ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ekonomide yumuşak inişi sağlayabileceğine yönelik beklentilerin doların diğer para birimlerine karşı değer kaybetmesine neden olduğunu ifade etti. Bir süredir etkili olan enflasyon ve resesyon ikilemi yavaş yavaş varlık fiyatları üzerindeki etkisini kaybettiğini belirten analistler, bu durumun piyasalardaki fiyatlamaları olumlu şekilde etkilediğini kaydetti.

DOLARDA SON DURUM (CANLI) 2023 | 21 Kasım Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

PİYASALAR HABER AKIŞINA ODAKLANDI

Analistler, bugün ABD'de Chicago Fed ulusal aktivite endeksi, ikinci el konut satışları ve Fed tutanaklarının yanı sıra İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin haber akışının da yatırımcıların odağında bulunmaya devam ettiğini aktararak, teknik açıdan dolar endeksinde 102 puan seviyesinin destek, 104 ve 105 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title