Haberler

Sedat Peker'den 'Hükümetten Korkuyor' Eleştirilerine Yanıt

Güncelleme:

'Hükümetten korktuğu için eleştiremiyor' iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Sedat Peker "Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam" dedi.

Sedat Peker, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve arkadaşlarının korktuğu için hükümeti eleştiremiyor şeklindeki iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Peker, yaptığı açıklamada "Devletin, milletin ve kutsal dinimizin tehlike altında olduğu dönemde kimse siyonist uşaklarının, vatan hainlerinin gemisine su taşıyacak hareketlerin içerisinde olmamızı beklemesin" dedi.

İşte Sedat Peker'in açıklaması;

Son günlerde MHP'nin üst yönetimindeki Şefkat Çetin'e yakın olan bazı şahıslar, korktuğum için AK Parti hükümetini (tekrardan cezaevine girmemek adına) eleştiremediğimi söylüyorlarmış.

"DİNİMİZ TEHLİKE ALTINA GİRDİĞİ ZAMAN..."

Kıymetli Dostlarım, geçmiş zamanlarda devletimiz, milletimiz ve kutsal dinimiz İslam tehlike altına girdiği zaman, hilafet sancağı gökyüzüne çekilirmiş. Sancağın çekildiğini duyan, gören tüm inananlar ayırt etmeksizin toplanarak devletimizi, milletimizi ve kutsal dinimizi koruma altına alırlarmış. Toplananların içerisinde yer alan bakkalı, kasabı, çiftçisi hatta mevcut yönetime karşı isyan durumunda olanlar bile sancağın çekildiğini duyduklarında, hepsi bir bütün halinde koruma kalkanı oluştururlarmış.

"SANCAĞI GÖK YÜZÜNE ÇEKMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Şu an hilafetle yönetilmediğimiz için sancağın gökyüzüne çekilmesi diye bir şeyin olabilmesi tabi ki mümkün değil. Ancak Türk-İslam davasına gönül vermiş olan bütün samimi gözler semaya baktıkları zaman devletin, milletin ve kutsal dinimizin tehlike altında olduğunu görmektedirler. ( Bu sebeple bütün dava adamları birinci görevlerinin hem içten hem dıştan oluşturulmuş şer odaklarıyla mücadele etmek olduğunu bilmektedirler. )

PEKER, HÜKÜMETİ NEDEN ELEŞTİRMİYOR?

Devletin, milletin ve kutsal dinimizin üstündeki tehlike tamamen ortadan kalktıktan sonra eleştirilecek bütün her şeyi biz tek tek söyleriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu kutsal değerler büyük bir tehlike altındayken, hiç kimse bizden çiçeği, böceği, birkaç tane ağacı bahane ederek, siyonist uşaklarının, Vatan hainlerinin gemisine su taşıyacak hareketlerin içerisinde olmamızı beklemesinler.

Kıymetli Dostlarım, benim bu dünya da ki tek korkum; 'Yüce ALLAH'ın onurlu bir insan olarak yaşama hakkımı layık olamadığım takdirde bir gün elimden alabileceği olmuştur.' (Bunun haricinde benim bir şeylerden korkacağımı düşünenlere, cesaretimin zekâtını verdiğim takdirde ise herhalde kendilerini ejderha zannedip, ağızlarından ateş çıkarmaya çalışırlar.)

Bu düşünce de olanlar şunu aklınıza iyice sokun, ben SEDAT PEKER'im. Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım ve korkmam. Hayatları boyunca, sünnet olurken, cinsel organlarından dökülen bir iki damla kanın haricinde kanları dökülmemiş veya kimsenin kanını dökmemiş insanların şahsımın cesaretini sorgulamaya kalkmaları kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Şefkat Çetin Sedat Peker Ak Parti Önemsiz Güncel Haberler

500

Yorumlar (111)

BAŞBUĞ ÜLKÜCÜSÜ:

bahçeli mhp si 1999 da bebek katili apoyu idamdan aldı. meclise idamın kaldırılması kararını getirdi. komisyonlardan geçirdi. mhp liler hep beraber apoyu idamdan kurtaralım diye komisyonlarda EVET idam kalksın dedi. hadi inkar edin bahçelinin sibirya kurtları, komisyonlardan geçmeyen kanun genel kurula inemez. şaşkınlar.

23
14
yanıtYanıtla
rauf:

resid buyuksun yeminle ulke karisa senin yaninda serefle savasirim

26
10
yanıtYanıtla
cahiller:

her taraf bu adamın yalakası olmuş şöyle güçlü böyle temizler yok vatan evladı bırakın vatan millet sakarya edebiyatlarını mafyacılık oyunlarını kimbilir kaç mazlumun ahını aldı şunu bilin ki kuldan korkan allahtan korkmaz bu millet hala cahiliye kafası yaşıyo yazık. . . . . .

20
16
yanıtYanıtla
SekoMobil-IOS:

Yav arkadaş bu adamın hangi sıfatla hükümeti eleştirmesi bekleniyor anlamadım. Adam mafya,kanuna uygun bir işi yok ki eleştiri yapsın. Demezler mi adama önce aynaya bak diye. ha hükümet ha bu adam ne fark var

19
16
yanıtYanıtla
ilhan Mobil-ANDROID:

büyüksün bilader

19
15
yanıtYanıtla
BAŞBUĞ ÜLKÜCÜSÜ ASENA:

yazık mhp gominist partilerle işbirliği yapmaktan BAŞBUĞ ÜLKÜSÜNÜ UNUTMUŞ. bahçeli 99 dan bu yana solcularla ortaklık yaparak milliyetçiliği unutmuş. hadi bahçeli aileden sosyal demokrat peki şevkat çeyin ve diğerleri sizler ne zaman gominist oldunuzda ÜLKÜCÜLÜĞÜ goministlere kuyruk ettiniz. utanmadanma gerçek başbuğ ülkücülerine karı gibi söz söyleyen klavye silahşörleri utanmazlar arlanmazlar ÜLKÜCÜLÜĞÜ goministte kuyruk eden hainler susunuz BAŞBUĞUN ÜLKÜCÜSÜ KONUŞUYOR EĞİLİNİZ HÜRMET EDİNİZ haddinizi biliniz

23
7
yanıtYanıtla
bozo bozoglanMobil-ANDROID:

alin bitane daha satilmis.iyi bakin.ülkücülerin yüz karasi

9
21
yanıtYanıtla
saçma:

havalara bak hala mafyacılık oynuyolar bunlar hala tayyibimn tetikçileri uyuyun koyunlar. . . . . . . . .

10
19
yanıtYanıtla
meltem:

Başbuğun gerçek ÜLKÜCÜSÜ mhp de bahçelinin türkücüleri var.

21
5
yanıtYanıtla
rauf:

reis korumalarini artir sionistlere dikkat bisey yaparlar eski dusmanina yikarlar olayi dusmanin cok reis ona gore, yani gecmisini kulanarak sana saldirabilirler

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title