Haberler

TKP, AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'a oy vereceğini söyleyen gence sahip çıkmadı

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Hamza Dağ, kentte seçim çalışmalarını sürdürürken bir televizyon kanalı "TKP'li olduğunu söyleyen bir genç, ilk defa AK Parti'ye oy vereceğini söyledi" diye haber yapmıştı. Türkiye Komünist Partisi'nden bir yetkili videodaki gencin TKP'li olmadığını belirterek "Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ" diye konuştu. Öte yandan söz konusu gencin AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda görevli olduğu iddia edildi.

Bugün bazı haber sitelerinde yayınlanan videoda yer alan ve AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ'a "TKP'liyim Ak Parti'ye oy vereceğim" diyen kişi, tartışma yarattı. TKP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Savaş Sarı, videodaki gencin TKP ile bağı olmadığını açıkladı.

SERVİS EDİLEN HABER TARTIŞMA YARATTI

"İzmir AK Parti belediyeciliğine hasret kalmış! Hamza Dağ ile tokalaşan gencin sözleri dikkat çekti. TKP'liyim size oy vereceğim" başlığıyla servis edilen haber büyük tartışma yarattı.

DAĞ: TKP'DEN İLK KEZ DUYUYORUM

Haberde "Türkiye Komünist Partili (TKP) olduğunu söyleyen bir genç, Hamza Dağ'a ilk defa AK Parti'ye oy vereceğini söyledi. Gencin bu sözleri üzerine ise, Dağ, 'CHP'li çok duydum, İYİ Partiden de duydum da TKP'den ilk kez duyuyorum' yorumunda bulundu" ifadeleri kullanıldı.

TKP, AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'a oy vereceğini söyleyen gence sahip çıkmadı

TKP'Lİ İSİMDEN İDDİALARA YANIT

Yapılan paylaşıma yanıt veren Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Savaş Sarı, paylaşımdaki kişinin TKP'li olmadığını belirtti. Sarı, "Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ. Bu kardeşimizin TKP ile bir bağı yok. Ama TKP'ye sempati duyuyorsa kapımız her zaman açık. Buyursun gelsin anlatalım AK Parti'ye asla oy vermemesi gerektiğini" dedi.

AK PARTİ'DE GÖREVLİ İDDİASI

Haberin ardından videodaki kişinin AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda görevli biri olduğu iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Türkiye İzmir 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (8)

Sezgin Sezgin:

Bu da dümen çıktı.. Adam İzmir teşkilatındanmış...Din iman diyolar akşama kadar yalan dolan...

37
19
yanıtYanıtla
Evvab:

bu arkadaşın ismi cismi bellimi de hemen yok bu bizden değil ak partiden miş diye biliyorlar. asıl yalan konuşan sensin iftira atanda.

yanıt0
yanıt1
sade vatandaş:

bende ak partiliyim ama oyumu chapeye vereceğim

29
22
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

günün fıkrasını çok kısa tutmuşsun sade:))

yanıt5
yanıt2
halit kaktüs:

Anlaşılan birilerinin baya zoruna gitmiş bu durum. Hayırdır size gelince sözleşme mi imzalatıyorsunuz, tehdit mi ediyorsunuz?

30
11
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Ne oldu battımı kaktüs

yanıt10
yanıt12
Ayşegül Öztabak:

Adam üye değildir ama gönülden kominist partilidir. İlgisini bilemezsiniz. Bende maçoglunu severim ama ak partiliyim

28
11
yanıtYanıtla
Can Dersimli:

Taliban bir terör örgütü değildir diyen bir partiye bir kominist oy vermez

13
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title