Haberler

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden seçim öncesi gövde gösterisi

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da düzenlediği mitinge vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da katıldığı miting, Yeniden Refah Partisi'nin kentteki başarısını gözler önüne serdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine 1 hafta gibi kısa bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da düzenlediği miting, Şanlıurfalıların yoğun ilgisiyle başladı. Mitinge YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan da katılım sağladı. Alınan bilgilere göre alanda 160 bin kişinin olduğu belirtildi.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden seçim öncesi gövde gösterisi

KENTTE AK PARTİ VE YENİDEN REFAH ÇEKİŞMESİ

AK Parti'nin kalelerinden biri olarak görülen Şanlıurfa'da yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün rakibi olarak AK Parti'den 4 dönem milletvekili seçilmiş ve istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nden aday olan, Kasım Gülpınar bulunuyor. Arkalarında yoğun halk desteği bulunan 2 başkan adayından hangisinin seçim yarışını kazanacağı merak edilirken, Yeniden Refah Partisi'nin düzenlediği dev mitingde adeta gövde gösterisi yapıldı.

Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kasım Gülpınar, AK Parti'de dört dönem milletvekilliği, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği ve Cumhurbaşkanı Danışmanı olarak görev almış bir isim. Bu nedenle Şanlıurfalı vatandaşlar Gülpınar'a oldukça destek veriyor.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden seçim öncesi gövde gösterisi

MİTİNG ALANI DOLUP TAŞTI

Adayların konuşmalarıyla başlayan mitingde kalabalık her geçen dakika artarken alanın adeta ucu bucağı görünmedi. Şanlıurfa halkının yoğun ilgisi ve coşkusu, Yeniden Refah Partisi'nin kentteki başarısını gözler önüne serdi. Yerel seçime 1 hafta kala yapılan bu gövde gösterisi rakiplere gözdağı olarak yorumlandı. Toplanan coşkulu kalabalık, YRP'nin Şanlıurfa'daki seçim kampanyasına olumlu bir ivme kazandırdı. Alınan bilgiye göre alanda 160 bin kişinin olduğu ifade edildi

Seçimlerin kıyasıya geçmesi beklenen Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nin düzenlediği mitingde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, ve ilçe başkan adayları vatandaşa hitap etti. Kentin il merkezinden ve ilçelerinden on binlerce kişi etkinliğe katılım sağladı. Coşkulu kalabalıktan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nden seçim öncesi gövde gösterisi

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Şanlıurfa Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Güray Dilli :

Şanlıurfa'da YRP adayı kazanır.

342
69
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kim kazanırsa kazansın iki sene boyunca acı receteyi içeceğiz

yanıt89
yanıt22
Salih Kandıralı:

Ne 2 senesi? 10 yıllar sürecek batağa girildi.

yanıt79
yanıt22
Hek Tor:

Ben bu aralar üst üste ''Hasip ile Nasip'' filmini seyrediyor ve bunlarla karşılaştırıyorum ama gerçek mitingler ve tanıtım programları gibi eğlenceli olmuyor yav :((( Hele akepe adayları beni gülme fıtığı attırtacaklar.

yanıt39
yanıt24
necmettin koyuncu:

dem aradan sıyrılıp kazanacak

84
241
yanıtYanıtla
muhsin çellik:

Urfa dan yazıyorum mitinge katıldım. refah 4 puan fark atar. Dem 3. Olur. Urfa dem partiyi kazandırmaz

yanıt21
yanıt2
bekir yapici:

ben yrp partili falan degilim 71 yasinda oy vermesemde dededen chp´liyim ancak görünen köy kilavuz istemezmis ak partinin katakullilerinden israf ve satafatindan lüksünden yalanindan iftirasindan gina gelen ve pahaliliktan bunalan vicdan tasiyan inancli dürüst ak partililer yrp partisine kayiyor erdogan bunun farkinda o yüzdende cok öfkeli ancak bu ülkede %70 in üzerinde oy alan partiler bile tarihe karisti akp´ninde kaderi belli hizli iniste.

178
61
yanıtYanıtla
Blackened:

CHP nin cumhuriyetci ve Atatürkçü çizgisinden çıkması, her türlü bölücü unsurla rahatça entegre olabilmesi, halktan uzaklaşmasına bir sözün yok mu CHPli olarak? 22 sene biz bunlarla iktidar olamadık demek ki bizde de yanlış var demek yok mu? Sen partin nereye kayarsa kaysin vaz gecmiyorsun ama Akp seçmenine akıl veriyorsun dedem nasıl iş bu?

yanıt14
yanıt2
Yasin AYDIN:

Heryerdeyiz Yeniden Refah Partisi ile

150
59
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Yalnız değilsiniz Türkiyem emeklisi sizinle, 8 gün kaldı.

154
45
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title