Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Koltuk derdi olanın Allah belasını versin

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "CHP Eski Genel Başkanı'nın derdi sessiz sedasız koltuğuna geri dönmek" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan zehir zemberek yanıt geldi. Erdoğan'ın 1993 yılında asgari ücretle ilgili konuşmasına ait videoyu paylaşan eski CHP lideri, "Koltuk derdi olanın Allah belasını versin! Erdoğan sen sadede gel! Kuru simidin fiyatı 15 TL olmuş memleketimde... Bu zalim yönetim bu aziz millete 1 bardak çayla 1 simidi bile layık görmüyor. Bunların peşinden nasıl gideceksiniz?" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "CHP Eski Genel Başkanı'nın derdi sessiz sedasız koltuğuna geri dönmek" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 1993 yılında asgari ücretle ilgili konuşmasına ait videoyu paylaşarak, "Koltuk derdi olanın Allah belasını versin! Erdoğan sen sadede gel! Kuru simidin fiyatı 15 TL olmuş memleketimde... Bu zalim yönetim bu aziz millete 1 bardak çayla 1 simidi bile layık görmüyor. Bunların peşinden nasıl gideceksiniz?" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU'NUN DERDİ KOLTUĞUNA GERİ DÖNMEK

AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin eski genel başkanının derdi sessiz sedasız bir şekilde koltuğuna geri dönmektir. Varsın onlar kendi kısır siyasetlerinin kavgalarının içinde olsunlar. Bizim öyle bir derdimiz yok." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Koltuk derdi olanın Allah belasını versin

KILIÇDAROĞLU: KOLTUK DERDİ OLANIN ALLAH BELASINI VERSİN

Erdoğan'ın çıkışına eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan zehir zemberek yanıt geldi. Erdoğan'ın 93 yılında 910 lira olan asgari ücretle ilgili yaptığı mutfak hesabının videosunu paylaşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Koltuk derdi olanın Allah belasını versin! Recep Tayyip Erdoğan sen sadede gel! Kuru simidin fiyatı 15 TL olmuş memleketimde... Al sana 17.002 TL asgari ücret, 10.000 TL emekli maaşıyla, çay simit hesabı!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Koltuk derdi olanın Allah belasını versinEski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

"CÜMLELER VE HESAPLAR SANA AİTTİR"

Cümleler ve hesaplar sana aittir ve ilginç şekilde doğrudur… 1 Simit 15 lira, 1 çay 10 lira. 3 çocuk hatun ve sen 5 kişilik bir aile. Gün 3 öğün, ay 30 gün. Bir çay bir simit 25 lira. Bir öğünde 125 lira. 3 öğünde 375 lira. Aylık 11 bin 250 TL.

"BU ZALİM YÖNETİM AZİZ MİLLETE 1 SİMİDİ BİLE LAYIK GÖRMÜYOR"

Değerli kardeşlerim, bu zalim yönetim bu aziz millete 1 bardak çayla 1 simidi bile layık görmüyor. Bunların peşinden nasıl gideceksiniz? Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik parasını kim ödeyecek? Su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masraflarını kim karşılayacak? Soruyorum size. İşte ekonominin durumu bu..."

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Koltuk derdi olanın Allah belasını versin

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (30)

Ahmet 21:

İşte bu yüzden Oyum İmamoğluna.

314
249
yanıtYanıtla
Musti40 :

Bravo sana, güzel bağladın konuyu :). Ne alaka Gardaş??

yanıt121
yanıt79
Recep Ertuğrul:

Düşündücü...

125
23
yanıtYanıtla
Musti40 :

Neyi düşünüyorsun? memleketin durumu ortada, elinde sihirli değnek dahi olsa ortadan çatlar, düzelecek bir tarafı kalmamış, 1 lira 1990lar 1000000 olasıya kadar devam

yanıt6
yanıt3
Sezgin Sezgin:

Adam doğruları diyince kilitleniyor sunuz böyle

yanıt140
yanıt51
mahalle sakini:

Adam derken ? Belki bu yüzden kimse iplememiştir ?

yanıt73
yanıt61
Osman Tokgonul:

Cuk diye oturmuş . Simit hesabı yapan ben miydim .

87
5
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

fitne fesatlık ve iftira en büyük günahlardan birini işlemiş olur ama bilene ama allah bu dünyada sormaz sa o bir dünyada da işallah sorar

59
6
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

"Kişi kendinden bilr işi" diyerek konuyu kapatıyoruz. Fazla söze gerek yok.

47
16
yanıtYanıtla
Ali :

O yüzden sen çok iyi biliyorsun Adem Karabıyık...

yanıt10
yanıt25
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title