Haberler

İlk İftar Sokak Çocuklarıyla

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, ilk orucunu sokak çocuklarıyla açtı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Ramazan ayının ilk iftarını sokak çocuklarıyla açtı.

Mübarek ramazan ayını seçim bölgesi Diyarbakır'da geçiren Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz,'Kınalı Eller Kadın Derneği' ve SODES Projesi kapsamında kurs gören sokak çocukları ve gençlerle, KOSGEB tarafından desteklenen Girişimci İş Kadını Gülsüm Sunar tarafından açılan 'Sarya'nın Mutfagı'nda Ramazan'ın ilk iftarını açtı.

Bayanlar tarafından işletilen ve ağırlıklı yöresel yemeklerin yapıldığı Mutfakta çocuklarla bşir araya gelen Milletvekili Beyaz, çocuklarla sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Oldukça sıcak bir ortamda verilen İftarda çocuklarla sohbet eden Milletvekili Beyaz, Mübarek Ramazan Ayının ilk iftarını sokak çocuklarıyla açmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

İftar Yemegine Milletvekili Beyaz'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Mustafa Can, Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, Kınalı Eller Dernegi Yönetim Kurulu Başkanı Müzeyyen Korkutata ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Yagmur'da katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mine Lök Beyaz Diyarbakır Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title