Haberler

Gazetecinin yönelttiği soru Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hayrete düşürdü: Müslüm Baba gibi tam damardan oldu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu faturasını ödemeyeceğini söylemişti. CHP zaten bu ülkeye verdiği zararın faturasını ödememişti. Böyle bir muhalefetten elektrik alabiliyor musunuz?" sorusuna, "Müslüm Baba gibi, tam damardan bir soru oldu." sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giderken uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU'NUN FATURA ÇIKIŞI SORULDU

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Gazetecinin "İki hafta önce Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. CHP zihniyeti zaten bu ülkeye verdiği zararın faturasını ödememişti. Fatura ödememe alışkanlığı buradan mı geliyor? Böyle bir muhalefetten elektrik alabiliyor musunuz?" sorusuna Erdoğan şöyle yanıt verdi:

Gazetecinin yönelttiği soru Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hayrete düşürdü: Müslüm Baba gibi tam damardan oldu

"DAMARDAN BİR SORU OLDU"

"Müslüm Baba gibi, tam damardan bir soru oldu. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi, tarih boyunca hep bu millete fatura ödetti, hala ödetmeye devam ediyor. Ama şunu bilmesi lazım ki, artık o dönemler geride kaldı. Şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarda. Sen elektrik faturasını ödememe yoluna mı gidiyorsun? Atılacak adım bellidir. Bir daha sen bu millete bedel ödetemezsin. O tarih oldu. Ondan sonra sokaklara çık bağır. Ankara'dan İstanbul'a da bir daha kolay kolay yürüyemezsin. Bir de bu işin bu yönü var."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Müslüm Gürses Haberler

500

Yorumlar (12)

Haydar:

Demokratik bir ülkede o uçakta her siyasi görüşten tarafsız gazeteci olur burda ise hepsi yandaş medya nasıl bir soracaktıki zaten.Hükümetimi eleştirecekti.

95
28
yanıtYanıtla
Reis şeker:

CHP dönemlerini araştır öğrenirsin cahal

yanıt7
yanıt19
Reapper:

reis şeker efendi chp dönemlerini araştır diyorsun da 1942 İsmet inönü sonrası bu ülkede chp ne zaman iktidara gelmişki hangi dönemi araştırıyorsun ? adama cahil diyorsun daha ne konuştuğunu kendin bilmiyorsun. beyninde ki örümcek ağlarını temizleki bilgilerinde tazelensin bilmeden etmeden konuşma.

yanıt13
yanıt4
Haydar:

Şekermisin tuzmusun Chp ne alaka ben şimdiden bahsediyorum.70 yıldır ülkeyi sağ partiler yönetiyor önce bunu öğren.Bana cahil diyene bak hele.

yanıt8
yanıt1
trol savar:

soruyu soran gazeticiymiş,aldığı para haram bunların

68
17
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Git abdest almayı öğren sorma fetva belki

yanıt3
yanıt23
vatandaş rıza:

Paslaşıyorlardır top ceviriyorlar kendi aralarında.

62
14
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Eleştiri güzel şey ölçülü olduğu sürece ama nankörlük yapmayın hükümetin yaptıkları meydanda

24
46
yanıtYanıtla
T C Halil Saçar:

Katiyen sana katılıyorum 80onceki durumdan beter duruma getirdiler helal olsun

yanıt10
yanıt6
Doğuş:

Gazeteci sorumu sormuş?Daha çok cevap vermiş.

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title