Haberler

BİNALİ YILDIRIM;'BU MUTLULUKLARIN EN BÜYÜĞÜDÜR'

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde Kepez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde Kepez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Antalya milletvekilleri ve parti yönetiminin eşlik ettiği toplantıda Yıldırım, partililere seslendi. Yıldırım, Dün itibarıyla AK Parti'nin kuruluşunun 22'nci yılına girdik. 22 yıl, belki bir parti için uzun bir zaman değil. Ancak Türkiye'deki siyasetin dinamiklerine, geçmişe baktığımızda; kesintisiz rekorla, halk desteğiyle iktidarda kalan başka hiçbir parti yok. Bu sadece AK Parti'ye ve başta onun lideri Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolara nasip olmuştur. Bu mutlulukların en büyüğüdür dedi.

'MİLLET, GÜVEN VE İSTİKRARDAN YANA KARAR VERMİŞTİR'

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında devletin başında Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu belirten Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan ile Türklerin yüzyılına, 'Bismillah' dedik ve yeni başlangıç yaptık. Yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu seçim öncesi neler oldu neler Okyanus ötesinden, Avrupası'ndan, PKK'sından, FETÖ'sünden içeride 6-7'li masadan, herkes bir oldu. 'Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı yapmayacağız' dediler. Sonuç; hüsran, kimin için, onlar için. Çünkü millet söylenene değil; yapılana bakar. Nasıl 21 yıldır vesayet odaklarıyla, darbe heveslileriyle, toplumsal olayları kışkırtanlarla, dışarıdaki ve içerideki terör örgütleriyle iş birliği yapanlarla mücadele ettiysek; bugün de bunun karşılığını millet görmüştür. Millet, güven ve istikrardan yana karar vermiştir. Bu karar artık Türkiye'nin önünü açmıştır diye konuştu.

'ANTALYA, YERELDE KAYBEDEN OLUYOR'

Yeni bir sürecin başladığına işaret eden Yıldırım, O da yerel yönetimlerdir. Yerel yönetimlerde hizmet ve gönül belediyeciliği; bizim işimizdir. Bunu bütün Türkiye'ye, 1994 seçimlerinde İstanbul'da gösteren Recep Tayyip Erdoğan'dır. ve bugün Antalya'da 3 dönem büyük başarıyla görev yapan yol arkadaşımız Hakan Tütüncü, Menderes Türel. Ara sıra tabii ki değişiklikler oluyor ama o değişiklikler ile ne yazık ki Antalya, yerelde kaybeden oluyor. Antalya üreten, ürettiği ile ülke ekonomisine artı değer sağlayan çok önemli bir ilimiz. Çiftçilerimiz, seracılarımızı dinledim. Antalya'nın bir yılda ürettiği tarımsal girdiler 50 milyar dolar. Antalya'yı Erzincan'da, başka ilde sorsanız, 'Plajları, denizi var' derler. Halbuki Antalya'nın gerçek gücü tarım ve sanayidedir. Elbette turizm de var. Antalya üreten ve ürettiği ile diğer illere destek olan 10 ilimizden biridir. O yüzden Antalya'da genel hizmetlerle yerel hizmetlerin birbiriyle uyumlu olması çok önemlidir. Şimdi soruyorum; mart yerel seçimlerinde yeniden bir destan yazmaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerini AK belediyecilikle, hizmet ve gönül belediyeciliği ile tekrar buluşturmaya var mısınız dedi.

'YEREL SEÇİMLER DAHA ZOR OLACAK'

Yerel seçimlerin daha zor olacağını vurgulayan Yıldırım, Bunu biliyoruz. Çünkü Antalyalılar hem merkez hem ilçeler ve gerekirse beldelerde 5 yıl süreyle dertlerinden en iyi anlayacak, iktidarın icraatlarıyla ters düşmeyecek, zaman kaybına meydan vermeyecek tercihleri elbette ki yapacak. Geçmişte onun başarılı örneklerini gördüler, yaşadılar. Şimdiki durumu da görüyorlar. İnşallah bu mukayese yapılacak ve ehil ellere, AK kadrolarına Antalya Büyükşehir ile ilçeleri teslim edilecek dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Erdem Beyazıt AK Parti Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title