Haberler

Binali Yıldırım İzmir'e geldi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir'e gelerek çeşitli programlara katıldı. İlk olarak İzmir Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Kınık ilçesindeki belediye, öğretmenevi ve halk eğitim merkezi açılışlarına katıldı. Ayrıca STK temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi ve Kurtuluş Günü programına katıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir dizi programa katılmak için İzmir'e geldi.

?Binali Yıldırım, ilk olarak İzmir Valisi Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da yer aldı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Yıldırım ile Vali Elban arasında basına kapalı görüşme gerçekleşti. Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i ziyaret edip, programlarını Kınık ilçesinde sürdürecek. Kınık'ta ilk olarak belediyeyi ziyaret edecek olan Yıldırım, ardından Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi açılışına katılıp, STK temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya gelecek. Yıldırım, daha sonra Kurtuluş Günü programına katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Süleyman Elban İzmir Belediye 3.Sayfa Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title