Haberler

BBP lideri Destici kazada yaralanan tır şoförüne yardım etti

Güncelleme:

BBP lideri Mustafa Destici, Erzurum'da seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı bir trafik kazasında yaralı tır şoförüne yardım etti. Destici, kanlar içinde kalan ve bilinci kapalı olan şoförü, ambulans gelene kadar teselli ederek bilincinin açık kalmasını sağladı. Yaralı şoför daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yolda karşılaştığı trafik kazasında kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım etti. Ambulans gelene kadar sürücünün yanında bulunan Destici, şoförün bilincinin açık kalması için çabaladı.

AMBULANS GELENE KADAR YANINDAN AYRILMADI

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gelen, konvoy eşliğinde Tortum'dan Uzundere'ye giden Destici, Aksukapı mevkinde yan yatan TIR'ı görünce aracından indi. Destici, kanlar içerisinde kalan TIR'ın şoförü Faysal Bars'ı ambulans gelene kadar teselli edip, yanından ayrılmadı. Destici, yaralı şoför ile konuşup, bilincin açık kalmasını sağladı. Yaralı şoför, daha sonra ambulansla ile hastaneye kaldırıldı.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

BBP lideri Mustafa Destici, seçim çalışmaları için bulunduğu Tokat'ta 4 Mart'ta trafik kazası geçirmiş, kazada, Destici ile araçta bulunan 3 kişi yaralanmıştı. 1 gün sonra taburcu edilen Destici, kış şartlarında seçim çalışmalarının zorluğuna dikkat çekerek "Yerel seçimler mümkünse mayıs ayı sonu gibi haziran ayı başı gibi ya da sonbaharın başı gibi yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum." demişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Destici Erzurum Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (4)

bombo linni:

ah seçim zalım seçim sen nelere kadirsin

12
12
yanıtYanıtla
Süleyman Şah:

bu adam hep böyle diye biliyorum

yanıt2
yanıt2
Ismail Ismail:

3-5 tane düzgün adam var zaten, bari onları rahat bırakın.

yanıt0
yanıt0
Seko:

Muhsin başkanın yanında duramayanlar göstermelik şov yapmasınlar.....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title