Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ile bir araya geldi

Güncelleme:

Başkan Çerçioğlu ile Başkan Arıkan Söke'ye yapılacak hizmetler ve projeleri görüştü. Gerçekleşen ziyarette Başkan Çerçioğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun da eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; 'Mustafa Başkanımızla birlikte Söke'ye hizmetlerimize bugüne kadar olduğu gibi devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün imkanlarımızla Söke Belediyemizin yanındayız' dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ile bir araya geldi.

Başkan Çerçioğlu ile Başkan Arıkan Söke'ye yapılacak hizmetler ve projeleri görüştü. Gerçekleşen ziyarette Başkan Çerçioğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun da eşlik etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; "Mustafa Başkanımızla birlikte Söke'ye hizmetlerimize bugüne kadar olduğu gibi devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, bütün imkanlarımızla Söke Belediyemizin yanındayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa İberya Arıkan Özlem Çerçioğlu Barış Altıntaş Ümit Coşkun Aydın Yerel yönetim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title