Haberler

Peşmerge Bakanlığı'ndan ABD Bayraklı Peşmerge Üniforması Açıklaması

Güncelleme:

Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri, "Amblem biçiminde başka bir devletin bayrağının, Peşmerge üniformasının omzuna yapıştırılmasına kesinlikle izin verilmemektedir" dedi.

Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cabbar Yaver, Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giren Peşmergelerden birinin kolundaki Amerikan bayrağı ve göğsündeki "ABD ordusu" yazılı üniforma konusunda açıklama yaptı.

"TAVRIMIZ NETTİR"

AA muhabirine konuşan Yaver, "Amblem biçiminde başka bir devletin bayrağının, Peşmerge üniformasının omzuna veya göğsüne yapıştırılmasına kesinlikle izin verilmemektedir. Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. O üniformayı söz konusu Peşmergenin kendisi temin etmiştir. Bizim bu konuya ilişkin tavrımız nettir" dedi.

ABD BAYRAĞI VE TİŞÖRTÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giren Peşmergelerden birinin kolundaki Amerikan bayrağı ve göğsündeki "ABD ordusu" yazılı tişört dikkati çekmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Habur Sınır Kapısı Bayraklı Türkiye Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (62)

gayserili:

Kürtler icin Türkiye icinde özgür yasamak veya ayrilip ABD ve Israil''e köpeklik yapmak arasinda zor bir secim var.

88
35
yanıtYanıtla
Haco:

ABD uşakları. . . Kürtler ABD''nin petrol bekçileridir.

86
15
yanıtYanıtla
VANLI:

MAŞŞALLAHHH SAVAŞÇI DEDİĞİN BÖYLE TİP OLMALI 100 BİN IŞİDLİ SANA KURBAN OLSUN BE SAVAŞÇI

37
35
yanıtYanıtla
cip:

PKK''nın Muş-Diyarbakır-Bingöl eylemlerinde yer alan terörist Kobani''de öldürüldü.

58
6
yanıtYanıtla
ELEGEZ:

BİJİ SEROK OBAMA. KAHROLSUN KAFASINDA ÇUVAL OLDUĞU HALDE HAVLAYANLAR.

13
31
yanıtYanıtla
KENAN01:

AMERİKA OLMASA NE PKK KALIR NE PEŞMERGE HEPSİNİN ARKASINDA AMERİKA VAR KÜRTLER OYUNUN FARKINDA DEĞİL KÜRDİSTANIN KURULMASINI AMERİKA BOŞ YERE İSTEMİYOR PETROLE KONACAK

27
15
yanıtYanıtla
Diyarbakır''lı Zaza:

Ben bir zaza olarak, bizi Kürt toplumunun parçası göstermeye çalışanlardan nefret ediyorum ki bu yalandır, tarihimizi bir inceleyin. Bu Türk''ler bize ne kötülük yaptı be bre hainler. Benim babam 300 lira yaşlı aylığı alıyor. Yeğenlerimin hepsi okula gittiği için para yardımı alıyor. Hepsinin yeşil kartı ona keza var. Ben Batıda devlet dairesinde çalışıyorum, bana kimse zaza deyip ayrım yapıp devlet işine almamazlık ta yapmadı. Beni kimze Türkten ayırmadı . Hatta olumlu ayırdı, onlarda yaşlı aylığı bile yok. Yani Nankörsünüz pis mahluklar nankör. Allah kafirlerle işbirliği yapan, ülkesine hıyanet eden ne kadar kürt yada benim ırkdaşım zaza varsa onları mahvetsin inşallah.

32
8
yanıtYanıtla
kobaniiii:

bırtek onun yuzu kapalı herkesın yuzu acık ne saklıyor acaba kımden saklanıyor

33
6
yanıtYanıtla
AYLA:

İŞTE GERÇEK POLAT ALEMDAR ÇOK YAKIŞIKLI

24
13
yanıtYanıtla
VUR KIRBACI...DÖRT NALA GİDİYOR BUNLAR:

ABD NİN YENİ BEYGİRLERİ KÜRTLER

23
14
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title