Haberler

Ozan Güven, Meryem Sorulunca Ağzını Bozdu!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, gazeteciler tarafından yöneltilen "Meryem Hanım'la" başlayan soruyu hiç dinlemeden "Ya bu konunun da artık ..." diyerek camını kapattı.

Meryem Uzerli'yle geçen ay başlayan sürpriz aşkının bittiği konuşulan Ozan Güven, önceki gün oğlu Ali Ateş'le Bebek'te kahvaltı yaptı.

"YA BU KONUNUN DA ARTIK..."

Çıkışta Uzerli'yle ilgili soru sorulacağını tahmin ettiği için önce oğlunu aracına bindiren oyuncu, daha sonra gazetecilere dönüp "Evet" dedi.

Güven, "Meryem Hanım'la" başlayan soruyu daha dinlemeden "Ya bu konunun da artık ..." diyerek camını kapattı, ardından hızla Bebek'ten uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Ozan Güven Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

cihan mcls:

şu sipastit , akaraba evliği olan adamı haber yapmayın filimlerine gidende aynı bu nun gibi sipastiktr . . . o ağzını bide bizlere bozsan lübnyaa tarzlı adamm

16
12
yanıtYanıtla
MeryemcilermobilWeb@haberler.com:

Ulan adam abuk sabuk soru sorulacagini bildiğini icin Efendi gibi, çocuğunu uzaklastirmis arabaya bindirmis .Buyrun şimdi konuşalım diye gazetecilere kibarlık yapmis, bunların hiç önemi yokta, adama sorulan abuk sabuk sorunun önemi var he Ulan sivrizekalı yorumcu arkadaşlar Adama adam gibi soru sorulacak olsa zaten cevaplarmis, o erdemi gostermis ama adama günde on kere aynı soru sorulunca adamında sarteli atmis.. Herif sanki gazeteci dövmüş, gazeteci üzerine araba sürmüş, altı üstü yeter bu konu sıktı demiş burda millet herifi topa tutmuş ya. Sanki herkes Meryemin gardasi be

19
2
yanıtYanıtla
Bize ne... bumobilWeb@haberler.com:

Soytarılardan , Meriyemlerden......

4
4
yanıtYanıtla
artistlere dua edin...:

artislerin cok duaya ihtiyaclari var, , lütfen dua edin. . .

2
4
yanıtYanıtla
hasan:

Bu meryemde hep yamuk kiliklilarla oluyor bu ne is usta?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title