Haberler

Nizip İlçesinde Hayırseverlerden Eğitime Destek

Gaziantep'in Nizip ilçesinde hayırseverler tarafından yerleri bağışlanan 5 yeni okulun yapımı için protokol imzalandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde hayırseverler tarafından yerleri bağışlanan 5 yeni okulun yapımı için protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliği tarafından 2011 yılı Aralık ayı içerisinde başlatılan 'Bir Okul Bin Gelecek' ve 'Geleceğe Bir Tuğlada Sen Koy' kampanyası çerçevesinde Nizipli hayırseverler tarafından ilçeye yapılacak olan 5 ayrı okul için arsa bağışı yapıldı. Bağış yapılan yerlerin protokolü için imza töreni yapıldı.

Nizip Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlenen ve Gaziantep Valisi Erdal Ata Başkanlığında gerçekleştirilen eğitim kurumlarına bağış imza töreninin açılış konuşmasını yapan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, eğitime katkı sunan herkese teşekkür ederek, "Eğitimde yapılması gereken çalışmalar sadece fiziki koşulların iyileştirilmesi ile sınırlı kalmamalıdır. Eğitimde akademik başarıyı artırmak, ebeveynlerin eğitim faaliyetinin içine aktif olarak çekilmesi ile mümkün olacaktır. Öğrencilere başarıyı hedef gösterecek ve yönlendirecek ebeveynler okulun, öğretmenin ve öğrencinin emeklerinin iyi değerlendirilmesi sonucunu doğuracaktır. Bu sonucu elde etmek kamu görevlililerin sivil toplum örgütlerinin, toplumun ileri gelenlerinin ve kanaat önderlerinin işbirliği ile mümkün olabilecektir" dedi.

Törende Sayınlar Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret A.Ş. adına Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve Erhan Sayın tarafından bağışı yapılan 33 derslikli Osman Sayın Anadolu Lisesinin, hayırsever Hasan ve Eyüp Akdoğan tarafından bağışı yapılan 24 derslikli Hasan Hüseyin Akdoğan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan kardeşleri Cemal ve Mustafa Akdoğan tarafından bağışı yapılan 24 derslikli Necibe Kemal Akdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinin, hayırsever Maruf Marufoğlu tarafından bağışlanan 12 derslikli Maruf Maruoğlu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin ve İŞMONT A.Ş. adına Mehmet Fehmi Bildirici ve İbrahim Halil Bildirici tarafından bağışlanan 33 derslikli İŞMONT- Meziyet Bildirici İlköğretim Okulunun protokolü imzalandı.

Tören Nizip Ticaret Odası tarafından verilen kokteyl ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Törene, Vali Erdal Ata, Gaziantep AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Müftüsü Mustafa Genç, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Abdullah Dağlı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Mustafa Akdoğan Erdal Ata Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title