Haberler

Münih'te Hüzünlü Konser

Viyana'da yaşayan ve 11 Eylül saldırılarından sonra batının doğuya olan bakışına müzikle yön vermek için çıkardıkları '1001 Geceö albümleriyle tüm dünyada dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Ferhan ve Ferzan Önder kardeşler Alman izleyicilerin büyük beğenisini kazandılar.

Viyana'da yaşayan ve 11 Eylül saldırılarından sonra batının doğuya olan bakışına müzikle yön vermek için çıkardıkları '1001 Geceö albümleriyle tüm dünyada dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Ferhan ve Ferzan Önder kardeşler Alman izleyicilerin büyük beğenisini kazandılar. Ferhan ve Ferzan Önder kardeşler Fazıl Say'ın, İstanbul'da kış sabahı adlı eserini sergilediler. Münih'teki kraliyet kilisesi Allerheiligen-Hofkirche der Residenzdeki konserin doruk noktası ise, Aleksey Igudesman'ın bestelediği Edirne'den Kars'a adlı eserin seslendirilmesi oldu. Yaylı çalgılar dörtlüsü ve dört el piyano için bestelenen bu eserde Önder kardeşlere; Esen Kıvrak (keman), Olgu Kızılay (keman), Efdal Altun (viyola) ve Çağ Erçağ'dan (viyolonsel) oluşan Borusan Quartet eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fazıl Say Viyana Eylül Münih Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title