Haberler

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Sarıyer'deki bir ortaokulda oğlunun okul davranışlarıyla ilgili olarak görüşmeye davet ettiği öğretmenini, yüzüne yumruk atarak darp eden ve tutuklanarak cezaevine gönderilen velinin ifadesine ulaşıldı. Veli ifadesinde, "Müdür beyin odasına doğru yürürken Necla hocanın elinde çay bardağı ile gülerek bize doğru geldiğini gördüm. Dalga geçer gibi 'Beni şikayet etmenin bedelini ödeyeceksin' dedi. Ben de o anda istem dışı çocuğumun da yanımda ağlamasından dolayı bir anlık kızgınlıkla vurdum." dedi.

İstanbul Sarıyer'deki bir ortaokulda oğlunun okul davranışlarıyla ilgili olarak görüşmeye davet ettiği öğretmenini, yüzüne yumruk atmak suretiyle darp eden ve tutuklanarak cezaevine gönderilen velinin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, okul yönetiminden ve veliden olaydan 1 ay önce şikayetçi olduğunu belirten şüpheli, "Bir anda istem dışı, çocuğumun da yanımda ağlamasından dolayı bir anlık kızgınlık ve ebeveynlik duygusuyla hocaya vurdum" dediği öğrenildi.

ÖĞRETMENİ YUMRUKLAYAN VELİ TUTUKLANDI

Sarıyer'deki bir ortaokulda 25 Nisan 2024'de iddiaya göre Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Necla Ö., öğrencisi E.S.Ç.'nin okul davranışlarıyla ilgili olarak velisi olan Ali Ç.'yi görüşmeye davet etmiş, okula gelen veli Ali Ç. ise müşteki öğretmeni okul koridorunda görerek herhangi bir diyaloğa girmeden öğretmenin yüzüne yumruk atmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan veli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Veli Ali Ç., savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık kızgınlıkla vurdum

"OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRETMENDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTUK"

Öte yandan velinin ifadesine ulaşıldı. Kimlik tespitinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBAK A.Ş.'de dijital arşiv personeli olarak çalıştığını belirten Ali Ç. ifadesinde şunları söyledi: "Okul yönetimi ve sınıf öğretmeni Necla Ö.'den 26 Mart 2024'de Sarıyer Çocuk Büro Amirliği'nde 'kötü muamele' konusundan adli olarak şikayetçi olmuştuk. 25 Nisan günü Kaymakamlık müfettişleri ile konuyla ilgili görüşmedeydim. Bu sırada eşim Neslihan Ç. beni aradı, kendisini okulun bir hizmetlisinin aradığını ve oğlumuzla ilgili bir sıkıntının olduğunu söyledi.

"OĞLUM TELEFONDA, 'BABA ÇABUK GEL' DEDİ"

Ardından eşimden hizmetlinin numarasını alarak durumun ne olduğunu sordum. Bana oğlumun atak geçirdiğini, öğretmenlerin yukarı almaya çalıştığını ancak oğlumun çıkmak istemediğini söyledi. Oğlumu telefona isteyince, 'baba çabuk gel, beni bir odaya kapattılar kaçtım, bana bir şeyler imzalatmaya çalışıyorlar' dedi. Sonrasında hizmetli 'müdür bey geliyor' diyerek telefonu yüzüme kapattı."

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık kızgınlıkla vurdum

"OĞLUM KORKUSUNDAN SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORDU"

İfadesinin devamında, okula gittiğinde hizmetliye çocuğunun nerede olduğunu sorduğunu söyleyen veli sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Hizmetli bana, müdür beyin oğlumu yukarı çıkardığını söyledi. Ben de müdürün odasına çıktım. Bu sırada oğlum yanıma panik halinde ağlayarak geldi. Bana 'baba buradan çabuk çıkalım, eve gidelim' dedi. Korkusundan sürekli aynı şeyleri tekrarlıyordu. Müdür beyi odasına doğru yürürken Necla hocanın elinde çay bardağı ile gülerek bize doğru geldiğini gördüm.

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık kızgınlıkla vurdum

"BİR ANLIK KIZGINLIKLA VURDUM"

Dalga geçer gibi 'beni şikayet etmenin bedelini ödeyeceksin' dedi. Ben de o anda istem dışı çocuğumun da yanımda ağlamasından dolayı bir anlık kızgınlık ve ebeveynlik duygusuyla hocaya vurdum. Sonra okulun dışına çıktım, çok pişmanım. Bir anlık sinir harbi ile vurdum, bu sinir harbini ise hem şahsın tahrik edici eylemlerinden hem de babalık içgüdüsünden dolayı yaşadım."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıyer Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (43)

yasin yaşaran:

hakimin karsisina cikinca ayni erkekligi gosteremiyorlar

644
85
yanıtYanıtla
Hakan:

Disiplin kurullarına ceza yetkisi verilmeli okullarda disiplinsiz başıboş bir sürü öğrenci var düzen bozup efendi çocukların öğrenmesini engelliyorlar.

yanıt522
yanıt13
Ferhat Uras:

Kesinlikle hakimler ve Cumhuriyet savcıları bu tür eylemleri affetmez, bundan emin olun. Benzer olayların hepsinde tutuklama kararı verilir ve doğru olan da budur. Ancak verilen cezaların infazı yetersiz kalmaktadır. İnfaz sürecinin de hakimlerle savcılarla bir ilgisi yoktur. Çünkü yasalar yasa koyucu (meclis) tarafından çıkarılır, hakimler tarafından uygulanır. Demek istediğim hakimlere ve savcılara kalsa bu tür failler aldıkları cezanın tamamını yatarlar.

yanıt161
yanıt24
Can :

Baba buysa çocuğu düşünemiyorum, herkes ana baba olmasın.

538
48
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

bu baba yumruğu yiyen bayan öğretmenin babası olsa kimbilir ne yapar, Allah böylelerinden korusun,

yanıt2
yanıt0
remat tamer:

orman ayısı..çocuğun gçsterdiği yanlış davranışların sebebi bu adam olduğu çok açık..çocuk derhal bu aileden alınarak korumaya alınmalı

447
43
yanıtYanıtla
Alparslan Aydoğan:

senin terbiye veremeğin evladını eğitmeye çalışan öğretmenler ceremeyi ödeyen toplum sende kabadayı kabadayı gez evladın ile

368
25
yanıtYanıtla
Kurtulus Danis:

Yorum yapanlara bakıyorum da hep tek taraflı yorum yapmışsınız. Adam 1 ay önce gitmiş resmî makama şikayetçi olmuş onun için çocuğa haksızlık yapılmış olamaz mı? Karşı taraf öğretmen diye hata yapmadığı anlamına gelir mi? Çalışan işi gücü olan aileler okulda sorun yaşamaları ne kadar stres yaratacak bir düşünmek lazım. Tamam vurmak doğru bir şey değil ama taraflı yorum yaparak haksızlığın önünü açmayın.

4
3
yanıtYanıtla
Ertem Ünal:

20 yıl ceza verilmeli. Onun çocuğu gibi böyle davranildığı için bir sürü serseri var sokakta. EĞİTİM ŞART

7
0
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

adam ögretmenden ve müdürden kötümuamele nedeniyle şikayetci olmüş neden acaba ayrıca okulu bozan öğrenci bulucagı öğrencisi olabilir zordurum birde kesinlikle ögretmenin masumoldugunu sanmıyorum hele bayan ögretmenlere hic güvenmiyorumadamın anlattıkları doğruise cocuk kabusu yaşamış

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title