Haberler

Zümrüdüanka dizisi 26. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisi için final kararı alındı. Öte yandan dizinin yönetmeni de finale günler kala değişti.

Başrollerini Alp Navruz ile Ceren Yılmaz'ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisi için final tarihi belli oldu. Zümrüdüanka dizisi 26. bölümünde ekrana veda edecek.

FİNALE 3 BÖLÜM KALA YÖNETMEN DEĞİŞTİ

TV100'de yer alan habere göre, yeni yılda final yapacak olan dizinin yönetmeni de değişti. Volkan Kocatürk'ün yerine eski yönetmen Serhan Şahin reji koltuğuna oturdu. Projenin kalan 3 bölümünü Serhan Şahin çekecek.

Zümrüdüanka dizisi 26. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Ceren Yılmaz, Alp Navruz, İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu ve Serhat Özcan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zümrüdüanka Alp Navruz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Ş:

ÇOK YERİNDE BİR KARAR ZÜMRÜT OYUNCUSU KADIN HİÇ O ROLE YAKIŞMIŞMI

10
1
yanıtYanıtla
Bezmiş:

o kadar haklısın ki kim seçmiş yaa neye göre seçiyorlar anlamıyorum artıkkk

yanıt2
yanıt0
ülkücü:

barajın üzerine tanımam

5
5
yanıtYanıtla
E.K.:

Aslında dizi güzeldi ama sonlarına doğru iyice saçmalamaya başladılar. Zaten izlenme sayısı da baya bi düşmüştü. Final yapmaları yerinde olmuş

7
2
yanıtYanıtla
tuncer:

fox tv de en iyi dizi senaryosuyla baraj dizisi romandan uygulamislar iyi yapmışlar...

5
3
yanıtYanıtla
BKT:

BENCE GÜZEL DİZİ İDİ SEVEREK İZLİYORDUM

4
2
yanıtYanıtla
ozi:

nihayet

6
0
yanıtYanıtla
Deli veli:

Kendileride kurtulmuş izleyenide

5
0
yanıtYanıtla
KARAKAN VE ERCİE CİNAİ ŞEBEKE - CARTEL:

çok saçma bi diziydi zaten

5
0
yanıtYanıtla
Mevlut yıldız:

Geç bile kalındı

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title