Haberler

Yeni Evlenen Özcan Deniz ile Samar Dadgar Çiftinden Şok Eden İddia

Güncelleme:

Özcan Deniz, kendisinden 24 yaş küçük aşkıyla annesinin tüm itirazına rağmen gizlice evlendi. Şimdilerde Dubai'de olan çiftin ani nikahıyla ilgili ortaya atılan 'İranlı gelin Samar Dadgar, iki aylık hamile' iddiası atıldı

Kendinden 23 yaş küçük Feyza Aktan'la olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, evliliğe tövbe etmedi; yine nikah masasına oturdu.

50 yaşındaki ünlü şarkıcı, önceki gün iki yıldır birlikte olduğu kendinden 24 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar'la Zekeriyaköy'deki villasında nikah kıydı. Sade törene İranlı güzelin birçok aile ferdi katılırken gözler anne Kadriye Deniz'i aradı.

Geçtiğimiz aylarda, "Oğlumun zaten bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutlu olsunlar ama evlenmek şart mı! Ben oğlumun evlenmesini istemiyorum" diyen Kadriye Hanım, nikaha katılmmayarak tavrından geri adım atmadığını gözler önüne serdi.

YASAK AŞK BAŞLADI

Öte yandan büyük hayranı olduğu Özcan Deniz'le henüz Feyza Aktan'la evliyken yasak aşka yaşamaya başladığı söylenen Samar Dadgar'la ilgili de ortaya yeni bir iddia atıldı. Dedikodulara göre çiftin, sessiz sedasız evlenmesinin nedeni İranlı gelinin hamile olması... Deniz, Feyza Aktan'la da evlendiğinde genç kadın oğluna hamileydi... (Takvim)

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Samar Dadgar Özcan Deniz Dubai Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title