Haberler

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar Marmaris'te sesi kısılana kadar bağırdı: Havadan müdahale, havadan müdahale

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türkiye'yi derinden yasa boğan orman yangınlarını canlı yayınla takipçilerine aktardı. Gökbakar, Marmaris ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde kaydettiği görüntülerde, yangının yola sıçradığını belirterek, "Bakın burası cehennem. Buraya artık kimse müdahale edemez, havadan müdahale şart. Havadan müdahale" ifadelerini kullandı. Gökbakar'ın canlı yayınını anlık olarak 22 bin kişi takip etti.

Türkiye'yi derinden sarsan orman yangınları devam ediyor. Manavgat'taki yangınların ardından önceki gün Bodrum ve ve bugün de Marmaris'teki yangınlarda 4. güne girildi. Yangını söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, vatandaşların olağanüstü çabası da kameralara yansıdı.

SON DURUMU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Yaz ayları olması nedeniyle Ege'de bulunan ünlü isimler de yangına karşı farkındalık yaratmak için sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapıyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından açtığı canlı yayınla Marmaris'teki yangının son durumunu gözler önüne serdi.

"HAVADAN MÜDAHALE ŞART"

Anlık 22 bin kişinin takip ettiği canlı yayında sesi kısılana kadar bağırdığı görülen Şahan Gökbakar, Selimiye'de yangının yola kadar sıçradığını ve havadan müdahalenin şart olduğunu söyledi. Gökbakar, "Gün içerisinde göz göre göre yola atladı bakın. Bakın şu anda 100 metre ilerimde. Mahşer yeri, buraya artık ne kimse gelebilir ne de başka bir şey. Bakın burası bitiyor. Rica ediyorum, müdahale şart. Havadan müdahale buraya. Burada insanların hepsi çaresiz. Sürekli yayın yapacağım, buraların hepsi biraz sonra yanacak. Aşağıdaki herkes evsiz kalacak. Bu kadar müdahalesizlik olur mu?" ifadelerini kullandı.

HELİKOPTER BÖLGEYE GİTTİ

Diğer yandan, yeni bir paylaşım daha yapan Şahan Gökbakar 1 helikopterin bölgeye doğru gittiğini aktararak, "Bir helikopter bölgeye doğru gidiyor. Allah razı olsun, yetkililere minettarız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Orman Yangını Instagram Selimiye Marmaris Türkiye Haberler

500

Yorumlar (18)

Hamdi Şahin :

Şovmenliğini yangın üzerinden de öok güzel sürdğrüyorsun. Bundan sonra seni kesinlikle izlemeyeceğim.

128
126
yanıtYanıtla
Merve Yılmaz:

ŞAHAN MİLYONLARCA LİRALIK MALINI BİZMİ KORUYCAZ SENİN.BİZİM SORUNUMUZ DEĞİL ŞAHAN BEY

127
125
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Boş boş bağırmak kolay, Bu yaz tatilşe gitmeyiverin de bağışta bulunun yangun söndürme uçağı alınması için. iyi fikir aslında yangın uçağı almak için bundan sonra Kurban derilerini toplansın

118
113
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bagislarla yangin ucagi alinacagin garantisi senmisin simdiye kadar yapilan hangi bagis yerine ulasti hep deve oldu lüp edildi kimsede hesabini vermiyor millet inancini kaybetti.

yanıt14
yanıt28
Gece Huzuru:

Bırak şovmenliği, 2 video çekip kışkırtmakla olmuyo bu işler şahan efendi.. Merkezi ve yerel yönetimler insan üstü bi çaba gösteriyo teröristlerin sabah akşam gece gündüz yaktığı yıktığı mahvettiği güzelim ormanlarımızı söndürebilmek için. 2 çift laf edebildin mi yakanlar için?!

92
57
yanıtYanıtla
Hasan Sun:

malınız olmasın orda sesinizde çıkmaz şova devam edersiniz

85
20
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

1- sanki kıdemli bir orman yangını müdahele ekibi başı, müdürü gibi konuşuyorsun. 2-her konuyu bilen bir prof gibisin.Bilmediğiniz yok maşaallah 3-senin evin yanarken de şahıs malı diye girmemezlik etmiyelim. değil mi.bilmem anlatabildim mi.

69
10
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Telefon ve kamera ile cigirtkanlik yapacagina, al eline bir kurek yada bir yangin tupu Yusuf Guney gibi sondurmeye basla, Bu arada yakanlarada birseyler soylesene.

57
16
yanıtYanıtla
ÇAĞRI VE ALARA KARDEŞLER:

Boş boş konuşmayın ne diyorsunuz adam gerçekleri söylüyor herkes canını düşünüyor yanıyor burssi heryer nefes alamıyoruz marmaris ten yazıyorum dua edin dua

44
21
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

BENDE BURDA YASIYORUM ÇAĞRI HNM.BEN DUAMI YANAN SESSİZ ÇIĞLIKLARA EDIYORUM.YANAN ZAVALLI HAYVANLARA.İNSAN YANAN EVLERIN,EŞYALARIN CAN HARİÇ HERSEYI TEKRAR KURAR.AMA YANAN MASUM HAYVANLAR.ADAM EVI VAR DIYE ORDAN CARLIYOR YA OLMASAYDI BU SOVMENI ORDA GOREBILIRMIYDIN.GEZI DE KENDINI YIRTANLAR NERDE ŞİMDİ..BUDA ONLARDAN BIRI.

yanıt19
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title