Haberler

Ünlü komedyen Ricky Gervais ile aynı salonda sahneye çıkacak olan Cem Yılmaz, bilet fiyatıyla ikiye katladı

Güncelleme:

Gösterisini yurt dışında da sergileyecek olan Cem Yılmaz, dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais'in daha önce gösteri yaptığı salonda sahneye çıkacak. Gervais'in gösteri bileti 60 euroya satılırken Yılmaz'ın da aynı kategorideki bileti 125 euroya satışa sunuldu.

Cem Yılmaz'ın 'CMXXIV' adlı yeni gösterisi 7 Şubat'tan itibaren seyircilerle buluşacak. Biletleri 495 TL ile 4 bin 400 TL arasında satışa çıkarılan ve kısa sürede tükenen Yılmaz'ın Viyana'da satışa çıkan bilet fiyatları dikkat çekti. Yılmaz'ın biletleri aynı salonda gösteri sergileyecek dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais'i ikiye katladı.

Ünü ülke dışını aşan Cem Yılmaz, dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais'in sahneye çıktığı Viyana'daki salonda gösterisini sergileyecek. Yılmaz'ın gösteri biletleri de satışa çıktı. Gervais'in aynı salondaki gösteri bileti 60 euroya satılırken Yılmaz'ın aynı kategorideki bileti 125 euroya satışa sunuldu. Abese İrca hesabı tarafından gündeme getirilen fiyat farkı herkesi şaşkına çevirdi.

BİLETLERİ KARABORSAYA DÜŞÜNCE İSYAN ETMİŞTİ

Cem Yılmaz'ın Türkiye'de dakikalar içinde biten gösteri biletleri geçtiğimiz günlerde 50 bin TL'den karaborsaya düşmüştü. Yaptığı paylaşımla duruma isyan eden Cem Yılmaz, "Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da... Sevgili arkadaşlar İstanbul'da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benimki de o kadar. 30 yıl oldu… Yıllardır 'karaborsa oluyor, lütfen almayın, yapmayın, etmeyin. Sahte bilet bile olur aman!' desem de bu çocuksu çığlık bir anlam bulmuyor… Bunu denetlemesi, yasaklaması, yaptırım uygulamasını da eh ben yapacak olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak. Ha oldu… Son kez söylüyorum ben dört tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda. Biri, kurum gibi bilet satan bir site görünümüyle internet üzerinden hiçbir sorumluluk almadan 'heyo bilet var 47.800' deyince biri de almayıversen yahu! Allah aşkına yok biletler 50 bin, yok biletler 20 bin, yok biletler 100 üzerinden beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu… Abi önlerden var mı? Parasıyla ha! Ona hiç girmiyorum bile" demişti.

Ünlü komedyen Ricky Gervais ile aynı salonda sahneye çıkacak olan Cem Yılmaz, bilet fiyatıyla ikiye katladı

Ünlü komedyen Ricky Gervais ile aynı salonda sahneye çıkacak olan Cem Yılmaz, bilet fiyatıyla ikiye katladı

Haberler.com / Salih Söğüt - Magazin

Ricky Gervais Cem Yılmaz Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

bileti alanlar muhakkak Türktür çünki dünyada bu kadar yüksek fiyatı bir bilete verecek başka hiç bir enayi bulunmaz olsaydı yabancılar orada sahne alan dünyaca ünlü yabancı komedyene verirlerdi

75
14
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

çeyrek bilet alsak olmuyor mu?

48
3
yanıtYanıtla
hasan:

Kazanamazsın tam al

yanıt25
yanıt5
kerem can:

Milletin sanata ihtiyacı var !

14
34
yanıtYanıtla
Sinoplu:

Demekki buda inaniyor bizim milletin enayi olduguna.Sen kimsinde 125 euro odeyecekler,porsche mi alacaksin sevgiline??Komik oldugunu sananlar yetiyor gerci sana,onlarin hatrina gel düz 150 euro yap sunu.

22
11
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu fiyatlara bakarsak tosuncuk masummuş salıverin gitsin ..))

22
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

iq testi gibi

20
0
yanıtYanıtla
Timur:

Cem Yılmaz'ı sevmem, ama isteyen izler, istemeyen izlemez. Bu kadar eleştirmek yanlış. Önemli olan kazandıkları parayı ülkeye harcamaları, vergilerini ödemeleri. Vergisini ödemeyene, kazandığını Londra'da, ABD'de yiyenlere, kazanınca gidip oralara yerleşenlere kızın.

8
10
yanıtYanıtla
Hayri :

Bunların iş çok iyi ya 3 yıl duruyosun bir yıl bir turne programı yuz yıllık gelir elde ediyosun sonra dijitale sipariş bir film aynı hasılat tabi herkez için geçerli değil bunlar yakında şahanı da görürsünüz bir projede sonra 5 yıl daha kayıp yapana helal diyecek birşey yok ayda bir film çekip 150 200 filme çıkmış eski ustaların kemikleri sızliyodur

16
1
yanıtYanıtla
Ankara Yenimahalle:

Her gösterisinin biletleri kısa zamanda tükeniyor bunda bir gariplik var bence bu adamıda denetlemeleri gerekiyor maddi durumu üst düzey ve defalarca vergi rekortmeni oldu kara para aklamaya uygun profil tek eksiği hacda çekilmiş fotosu yok

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title